Figlia mia
%
48

Figlia mia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Figlia mia

Moeite met waar je nou Figlia mia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Figlia mia

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina (Valerio Golino). Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina's wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker. Figlia Mia ging in Berlijn in première en was genomineerd voor een Gouden Beer. Een jong meisje wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film.

Regisseur en acteurs

 • Laura Bispuri portait

  Laura Bispuri

  Director

 • Valeria Golino portait

  Valeria Golino

  Tina

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Angelica

 • Sara Casu portrait

  Sara Casu

  Vittoria

 • Udo Kier portait

  Udo Kier

  Bruno

 • Michele Carboni portrait

  Michele Carboni

  Umberto

Trailers

Figlia mia

Figlia mia streamen

Figlia mia streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Figlia mia downloaden

Zin om Figlia mia te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Figlia mia te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Figlia mia torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Figlia mia makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Figlia mia trailer

Wil je er zeker van zijn dat Figlia mia jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.