Figlia mia
%
48

Figlia mia

Kijk Figlia mia

Moeite met waar je nou Figlia mia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 23-08-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Een jong meisje wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film. Figlia Mia ging in Berlijn in première en was genomineerd voor een Gouden Beer.

Regisseur en acteurs

 • Laura Bispuri portait

  Laura Bispuri

  Director

 • Valeria Golino portait

  Valeria Golino

  Tina

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Angelica

 • Sara Casu portrait

  Sara Casu

  Vittoria

 • Udo Kier portait

  Udo Kier

  Bruno

 • Michele Carboni portrait

  Michele Carboni

  Umberto

Figlia mia

Zin om Figlia mia lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Figlia mia te bekijken voor je op een rijtje.

Figlia mia downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Figlia mia downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Figlia mia. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Figlia mia er ook in SD heel goed uit.

Figlia mia streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Figlia mia net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Figlia mia hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Figlia mia helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Figlia mia torrent

Denk je dat je om Figlia mia te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Figlia mia trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Figlia mia de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.