Figlia mia
%
48

Figlia mia

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Figlia mia

Moeite met waar je nou Figlia mia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Figlia mia

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Figlia mia draait?

Samenvatting

De verlegen Vittoria heeft een hechte band met haar liefhebbende moeder Tina (Valerio Golino). Hun rustige leven op Sardinië wordt volledig op zijn kop gezet wanneer het jonge meisje ontdekt dat het lokale feestbeest Angelica (Alba Rohrwacher) haar biologische moeder is. Wanneer Angelica gedwongen wordt om te verhuizen vanwege financiële problemen, vraagt ze om Vittoria te mogen ontmoeten. Tina vindt dit goed, in de veronderstelling dat Angelica binnenkort de stad zal verlaten. Tegen Tina's wil brengen Vittoria en Angelica steeds meer tijd samen door en wordt hun band steeds sterker. Figlia Mia ging in Berlijn in première en was genomineerd voor een Gouden Beer. Een jong meisje wordt verscheurd door haar liefde voor haar twee moeders. Een verhaal over onvolmaakt moederschap en onlosmakelijke banden. Het zonovergoten Sardinië is de setting van deze zomerse film.

Regisseur en acteurs

 • Laura Bispuri portait

  Laura Bispuri

  Director

 • Valeria Golino portait

  Valeria Golino

  Tina

 • Alba Rohrwacher portait

  Alba Rohrwacher

  Angelica

 • Sara Casu portrait

  Sara Casu

  Vittoria

 • Udo Kier portait

  Udo Kier

  Bruno

 • Michele Carboni portrait

  Michele Carboni

  Umberto

Trailers

Figlia mia

Benieuwd naar Figlia mia? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Figlia mia draait.

Figlia mia in de bioscoop

Figlia mia draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Figlia mia.

Figlia mia streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Figlia mia te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Figlia mia een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Figlia mia zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Figlia mia torrent

Op zoek naar een torrent van Figlia mia? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Figlia mia zonder zorgen.

Figlia mia downloaden

Als Figlia mia binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Figlia mia trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Figlia mia de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.