Daughters of Malakeh
%
68

Daughters of Malakeh

Kijk Daughters of Malakeh

Moeite met waar je nou Daughters of Malakeh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer zijn lievelingszus Maryam aankondigt te gaan trouwen, vertrekt Sharog Heshmat Manesh samen met zijn Nederlandse vrouw, filmmaakster Jet Homoet, en hun zoontje naar zijn geboorteland Iran om zijn zus bij te staan. Maryam en Sharog behoren tot de acht kinderen van moeder Malakeh en haar man Reza Heshmat Manesh, thans wonend in de middelgrote stad Fardis. De familie komt uit de gegoede middenklasse, maar heeft in de loop der jaren, zoals vele Iraanse families, door onverwachte ontwikkelingen en oorlog, een aantal flinke klappen te verduren gekregen. De ruggengraat van de familie wordt gevormd Maryam en haar jongere zus Ghazal, die beiden nog thuis wonen. Maryam is 45 jaar en een zeer onafhankelijke vrouw met een goede baan, die als kostwinner jarenlang de beslissingen voor de familie heeft genomen. Ze wil haar eigen leven gaan leiden nu ze een geschikte man ontmoet heeft. Maryam realiseert zich maar al te goed dat haar leeftijd en haar onafhankelijke houding haar geen voordelen bieden als het gaat om haar kansen op de huwelijksmarkt. Een eerdere kandidaat schrok terug vlak voor de bruiloft, en ook met deze nieuwe man komt de prille relatie op scherp te staan door Maryam’s eisen met betrekking tot de huwelijkse voorwaarden, waarin ze o.a. een scheidingsclausule wil vastleggen. Zal het huwelijk ooit voltrokken worden? En zal Ghazal in de voetsporen van haar oudere zus treden? In deze film, waarin de vertrouwensrelatie tussen makers en hoofdpersonen cruciaal was, wordt de kijker een unieke blik gegund op de doorgaans voor buitenstaanders gesloten binnenwereld van een Iraans gezin. Het wordt duidelijk dat vrouwen in hedendaags Iran leven tussen twee werelden; buitenshuis volgen ze de regels van de islamitische staat, maar binnenshuis gaat de hoofddoek af en maken de vrouwen de dienst uit.

Regisseur en acteurs

  • Jet Homoet portrait

    Jet Homoet

    Director

  • Sharog Heshmat Manesh portrait

    Sharog Heshmat Manesh

    Director

Daughters of Malakeh

Benieuwd naar Daughters of Malakeh? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Daughters of Malakeh kunt bekijken.

Daughters of Malakeh streamen

Wil je Daughters of Malakeh streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Daughters of Malakeh gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Daughters of Malakeh downloaden

movies als Daughters of Malakeh kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Daughters of Malakeh. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Daughters of Malakeh. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Daughters of Malakeh torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Daughters of Malakeh te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Daughters of Malakeh trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Daughters of Malakeh je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!