Daughters of Malakeh
%
68

Daughters of Malakeh

Nu kijken

Kijk Daughters of Malakeh

Moeite met waar je nou Daughters of Malakeh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daughters of Malakeh

Samenvatting

Wanneer zijn lievelingszus Maryam aankondigt te gaan trouwen, vertrekt Sharog Heshmat Manesh samen met zijn Nederlandse vrouw, filmmaakster Jet Homoet, en hun zoontje naar zijn geboorteland Iran om zijn zus bij te staan. Maryam en Sharog behoren tot de acht kinderen van moeder Malakeh en haar man Reza Heshmat Manesh, thans wonend in de middelgrote stad Fardis. De familie komt uit de gegoede middenklasse, maar heeft in de loop der jaren, zoals vele Iraanse families, door onverwachte ontwikkelingen en oorlog, een aantal flinke klappen te verduren gekregen. De ruggengraat van de familie wordt gevormd Maryam en haar jongere zus Ghazal, die beiden nog thuis wonen. Maryam is 45 jaar en een zeer onafhankelijke vrouw met een goede baan, die als kostwinner jarenlang de beslissingen voor de familie heeft genomen. Ze wil haar eigen leven gaan leiden nu ze een geschikte man ontmoet heeft. Maryam realiseert zich maar al te goed dat haar leeftijd en haar onafhankelijke houding haar geen voordelen bieden als het gaat om haar kansen op de huwelijksmarkt. Een eerdere kandidaat schrok terug vlak voor de bruiloft, en ook met deze nieuwe man komt de prille relatie op scherp te staan door Maryam’s eisen met betrekking tot de huwelijkse voorwaarden, waarin ze o.a. een scheidingsclausule wil vastleggen. Zal het huwelijk ooit voltrokken worden? En zal Ghazal in de voetsporen van haar oudere zus treden? In deze film, waarin de vertrouwensrelatie tussen makers en hoofdpersonen cruciaal was, wordt de kijker een unieke blik gegund op de doorgaans voor buitenstaanders gesloten binnenwereld van een Iraans gezin. Het wordt duidelijk dat vrouwen in hedendaags Iran leven tussen twee werelden; buitenshuis volgen ze de regels van de islamitische staat, maar binnenshuis gaat de hoofddoek af en maken de vrouwen de dienst uit.

Regisseur en acteurs

  • Jet Homoet portrait

    Jet Homoet

    Director

  • Sharog Heshmat Manesh portrait

    Sharog Heshmat Manesh

    Director

Daughters of Malakeh

Daughters of Malakeh streamen

Daughters of Malakeh streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Daughters of Malakeh downloaden

Zin om Daughters of Malakeh te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Daughters of Malakeh te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Daughters of Malakeh torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Daughters of Malakeh makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Daughters of Malakeh trailer

Wil je er zeker van zijn dat Daughters of Malakeh jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.