Daughters of Malakeh
%
68

Daughters of Malakeh

Kijk Daughters of Malakeh

Moeite met waar je nou Daughters of Malakeh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wanneer zijn lievelingszus Maryam aankondigt te gaan trouwen, vertrekt Sharog Heshmat Manesh samen met zijn Nederlandse vrouw, filmmaakster Jet Homoet, en hun zoontje naar zijn geboorteland Iran om zijn zus bij te staan. Maryam en Sharog behoren tot de acht kinderen van moeder Malakeh en haar man Reza Heshmat Manesh, thans wonend in de middelgrote stad Fardis. De familie komt uit de gegoede middenklasse, maar heeft in de loop der jaren, zoals vele Iraanse families, door onverwachte ontwikkelingen en oorlog, een aantal flinke klappen te verduren gekregen. De ruggengraat van de familie wordt gevormd Maryam en haar jongere zus Ghazal, die beiden nog thuis wonen. Maryam is 45 jaar en een zeer onafhankelijke vrouw met een goede baan, die als kostwinner jarenlang de beslissingen voor de familie heeft genomen. Ze wil haar eigen leven gaan leiden nu ze een geschikte man ontmoet heeft. Maryam realiseert zich maar al te goed dat haar leeftijd en haar onafhankelijke houding haar geen voordelen bieden als het gaat om haar kansen op de huwelijksmarkt. Een eerdere kandidaat schrok terug vlak voor de bruiloft, en ook met deze nieuwe man komt de prille relatie op scherp te staan door Maryam’s eisen met betrekking tot de huwelijkse voorwaarden, waarin ze o.a. een scheidingsclausule wil vastleggen. Zal het huwelijk ooit voltrokken worden? En zal Ghazal in de voetsporen van haar oudere zus treden? In deze film, waarin de vertrouwensrelatie tussen makers en hoofdpersonen cruciaal was, wordt de kijker een unieke blik gegund op de doorgaans voor buitenstaanders gesloten binnenwereld van een Iraans gezin. Het wordt duidelijk dat vrouwen in hedendaags Iran leven tussen twee werelden; buitenshuis volgen ze de regels van de islamitische staat, maar binnenshuis gaat de hoofddoek af en maken de vrouwen de dienst uit.

Regisseur en acteurs

  • Jet Homoet portrait

    Jet Homoet

    Director

  • Sharog Heshmat Manesh portrait

    Sharog Heshmat Manesh

    Director

Daughters of Malakeh

Wil je Daughters of Malakeh kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Daughters of Malakeh streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Daughters of Malakeh niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Daughters of Malakeh zelfs gratis bekijken.

Daughters of Malakeh downloaden

Wil je Daughters of Malakeh ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Daughters of Malakeh overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Daughters of Malakeh torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Daughters of Malakeh is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Daughters of Malakeh trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Daughters of Malakeh de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.