Daughters of Malakeh
%
68

Daughters of Malakeh

Nu kijken

Kijk Daughters of Malakeh

Moeite met waar je nou Daughters of Malakeh moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daughters of Malakeh

Samenvatting

Wanneer zijn lievelingszus Maryam aankondigt te gaan trouwen, vertrekt Sharog Heshmat Manesh samen met zijn Nederlandse vrouw, filmmaakster Jet Homoet, en hun zoontje naar zijn geboorteland Iran om zijn zus bij te staan. Maryam en Sharog behoren tot de acht kinderen van moeder Malakeh en haar man Reza Heshmat Manesh, thans wonend in de middelgrote stad Fardis. De familie komt uit de gegoede middenklasse, maar heeft in de loop der jaren, zoals vele Iraanse families, door onverwachte ontwikkelingen en oorlog, een aantal flinke klappen te verduren gekregen. De ruggengraat van de familie wordt gevormd Maryam en haar jongere zus Ghazal, die beiden nog thuis wonen. Maryam is 45 jaar en een zeer onafhankelijke vrouw met een goede baan, die als kostwinner jarenlang de beslissingen voor de familie heeft genomen. Ze wil haar eigen leven gaan leiden nu ze een geschikte man ontmoet heeft. Maryam realiseert zich maar al te goed dat haar leeftijd en haar onafhankelijke houding haar geen voordelen bieden als het gaat om haar kansen op de huwelijksmarkt. Een eerdere kandidaat schrok terug vlak voor de bruiloft, en ook met deze nieuwe man komt de prille relatie op scherp te staan door Maryam’s eisen met betrekking tot de huwelijkse voorwaarden, waarin ze o.a. een scheidingsclausule wil vastleggen. Zal het huwelijk ooit voltrokken worden? En zal Ghazal in de voetsporen van haar oudere zus treden? In deze film, waarin de vertrouwensrelatie tussen makers en hoofdpersonen cruciaal was, wordt de kijker een unieke blik gegund op de doorgaans voor buitenstaanders gesloten binnenwereld van een Iraans gezin. Het wordt duidelijk dat vrouwen in hedendaags Iran leven tussen twee werelden; buitenshuis volgen ze de regels van de islamitische staat, maar binnenshuis gaat de hoofddoek af en maken de vrouwen de dienst uit.

Regisseur en acteurs

  • Jet Homoet portrait

    Jet Homoet

    Director

  • Sharog Heshmat Manesh portrait

    Sharog Heshmat Manesh

    Director

Daughters of Malakeh

Zin om Daughters of Malakeh lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Daughters of Malakeh te bekijken voor je op een rijtje.

Daughters of Malakeh downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Daughters of Malakeh downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Daughters of Malakeh. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Daughters of Malakeh er ook in SD heel goed uit.

Daughters of Malakeh streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Daughters of Malakeh net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Daughters of Malakeh hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Daughters of Malakeh helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Daughters of Malakeh torrent

Denk je dat je om Daughters of Malakeh te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Daughters of Malakeh trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Daughters of Malakeh de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.