Daughters of the Dust
%
65

Daughters of the Dust

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daughters of the Dust

Moeite met waar je nou Daughters of the Dust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daughters of the Dust

Samenvatting

An African American Gullah family leaves their coastal island home in 1902 and risks losing their culture to start a new life on the U.S. mainland.

Regisseur en acteurs

 • Julie Dash portait

  Julie Dash

  Director

 • Cora Lee Day portrait

  Cora Lee Day

  Nana Peazant

 • Alva Rogers portrait

  Alva Rogers

  Eula Peazant

 • Barbarao portrait

  Barbarao

  Yellow Mary

 • Trula Hoosier portrait

  Trula Hoosier

  Trula

 • Tony King portait

  Tony King

  Newlywed Man (as Malik Farrakhan)

Trailers

Daughters of the Dust

Wil je Daughters of the Dust kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Daughters of the Dust streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Daughters of the Dust niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Daughters of the Dust zelfs gratis bekijken.

Daughters of the Dust downloaden

Wil je Daughters of the Dust ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Daughters of the Dust overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Daughters of the Dust torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Daughters of the Dust is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Daughters of the Dust trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Daughters of the Dust de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.