Daughters of the Dust
%
65

Daughters of the Dust

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daughters of the Dust

Moeite met waar je nou Daughters of the Dust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daughters of the Dust

Samenvatting

An African American Gullah family leaves their coastal island home in 1902 and risks losing their culture to start a new life on the U.S. mainland.

Regisseur en acteurs

 • Julie Dash portait

  Julie Dash

  Director

 • Cora Lee Day portrait

  Cora Lee Day

  Nana Peazant

 • Alva Rogers portrait

  Alva Rogers

  Eula Peazant

 • Barbarao portrait

  Barbarao

  Yellow Mary

 • Trula Hoosier portrait

  Trula Hoosier

  Trula

 • Tony King portait

  Tony King

  Newlywed Man (as Malik Farrakhan)

Trailers

Daughters of the Dust

Wil je Daughters of the Dust kijken? De movie van Julie Dash uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Daughters of the Dust op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Daughters of the Dust met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Daughters of the Dust downloaden

Het downloaden van Daughters of the Dust is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Daughters of the Dust ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Daughters of the Dust streamen

Het streamen van Daughters of the Dust heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Daughters of the Dust online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Daughters of the Dust kijkt. Ideaal!

Daughters of the Dust torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Daughters of the Dust. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Daughters of the Dust trailer

Bekijk eerst even de trailer van Daughters of the Dust voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.