Daughters of the Dust
%
65

Daughters of the Dust

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daughters of the Dust

Moeite met waar je nou Daughters of the Dust moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daughters of the Dust

Samenvatting

An African American Gullah family leaves their coastal island home in 1902 and risks losing their culture to start a new life on the U.S. mainland.

Regisseur en acteurs

 • Julie Dash portait

  Julie Dash

  Director

 • Cora Lee Day portrait

  Cora Lee Day

  Nana Peazant

 • Alva Rogers portrait

  Alva Rogers

  Eula Peazant

 • Barbarao portrait

  Barbarao

  Yellow Mary

 • Trula Hoosier portrait

  Trula Hoosier

  Trula

 • Tony King portait

  Tony King

  Newlywed Man (as Malik Farrakhan)

Trailers

Daughters of the Dust

Veel gehoord over Daughters of the Dust en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Daughters of the Dust heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Daughters of the Dust streamen

Wil je Daughters of the Dust, de movie met Cora Lee Day, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Daughters of the Dust zelfs gratis kijken.

Daughters of the Dust downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Daughters of the Dust ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Daughters of the Dust er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Daughters of the Dust torrent

Op zoek naar een torrent van Daughters of the Dust? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Daughters of the Dust te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Daughters of the Dust trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Daughters of the Dust. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.