David Bowie Is Happening Now
%
73

David Bowie Is Happening Now

Kijk David Bowie Is Happening Now

Moeite met waar je nou David Bowie Is Happening Now moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Directed by BAFTA Award winner Hamish Hamilton, the movie was filmed during the closing night of the V&A installation and features appearances by Pulp leader Jarvis Cocker, fashion designer Kansai Yamamoto, and more, as well as insight from David Bowie Is curators Victoria Broackes and Geoffrey Marsh.

Regisseur en acteurs

  • Hamish Hamilton portrait

    Hamish Hamilton

    Director

  • Katy Mullan portrait

    Katy Mullan

    Director

David Bowie Is Happening Now

David Bowie Is Happening Now streamen

David Bowie Is Happening Now streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

David Bowie Is Happening Now downloaden

Zin om David Bowie Is Happening Now te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als David Bowie Is Happening Now te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

David Bowie Is Happening Now torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als David Bowie Is Happening Now makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

David Bowie Is Happening Now trailer

Wil je er zeker van zijn dat David Bowie Is Happening Now jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.