Ride Rise Roar
%
74

Ride Rise Roar

Nu kijken

Kijk Ride Rise Roar

Moeite met waar je nou Ride Rise Roar moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ride Rise Roar

Samenvatting

David Byrne is a visual artist as well as a musician, and ever since his early days as a member of Talking Heads, he's wanted his concerts to be more than just a static performance. In 1984, Byrne and filmmaker Jonathan Demme redefined the boundaries of the concert film with the Talking Heads documentary STOP MAKING SENSE, and more than 25 years later Byrne has teamed up with David Hillman to create RIDE, RISE, ROAR, which documents Byrne's 2008-2009 concert tour, in which he performs new material written in collaboration with Brian Eno as well as favorites from his solo career as well as his tenure in Talking Heads. Using costumes and inventive choreography, Byrne and his musicians and dancers give his music a stage presentation as exciting as the music.

Ride Rise Roar

Wil je Ride Rise Roar kijken? De movie vanuit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ride Rise Roar op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ride Rise Roar met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ride Rise Roar downloaden

Het downloaden van Ride Rise Roar is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ride Rise Roar ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ride Rise Roar streamen

Het streamen van Ride Rise Roar heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ride Rise Roar online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ride Rise Roar kijkt. Ideaal!

Ride Rise Roar torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ride Rise Roar. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ride Rise Roar trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ride Rise Roar voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.