David Gilmour: In Concert
%
88

David Gilmour: In Concert

Kijk David Gilmour: In Concert

Moeite met waar je nou David Gilmour: In Concert moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

David Gilmour in Concert is a DVD of Pink Floyd guitarist David Gilmour's solo concert at the Royal Festival Hall, London in June 2001, as part of the Robert Wyatt-curated Meltdown festival. It also features additional footage recorded during three concerts at the same venue in January 2002. The track selection includes several Pink Floyd compositions in addition to Gilmour's solo works. Guest appearances are made by Floyd colleague Richard Wright, as well as Robert Wyatt and Bob Geldof. It includes the first ever performance of "Smile" a track of Gilmour's third solo album "On an Island"(2006). [Meltdown:] 01 Shine On You Crazy Diamond 02 Terrapin 03 Fat Old Sun 04 Coming Back To Life 05 High Hopes 06 Je Crois Entendre Encore 07 Smile 08 Wish You Were Here 09 Comfortably Numb 10 Dimming Of The Day 11 Shine On You Crazy Diamond 12 A Great Day For Freedom 13 Hushabye Mountain [Royal Festival Hall:] 14 Dominoes 15 Breakthrough 16 Comfortably Numb

David Gilmour: In Concert

Zin om David Gilmour: In Concert lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om David Gilmour: In Concert te bekijken voor je op een rijtje.

David Gilmour: In Concert downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je David Gilmour: In Concert downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van David Gilmour: In Concert. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet David Gilmour: In Concert er ook in SD heel goed uit.

David Gilmour: In Concert streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je David Gilmour: In Concert net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je David Gilmour: In Concert hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je David Gilmour: In Concert helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

David Gilmour: In Concert torrent

Denk je dat je om David Gilmour: In Concert te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

David Gilmour: In Concert trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of David Gilmour: In Concert de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.