David Versus Monsanto
%
81

David Versus Monsanto

Kijk David Versus Monsanto

Moeite met waar je nou David Versus Monsanto moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Percy Schmeiser is a farmer from Bruno, Saskatchewan Canada whose Canola fields were contaminated with Monsanto's Round-Up Ready Canola. Monsanto's position was that it didn't matter whether Schmeiser knew or not that his canola field was contaminated with the Roundup Ready gene, or whether or not he took advantage of the technology (he didn't); that he must pay Monsanto their Technology Fee of $15./acre.

David Versus Monsanto

David Versus Monsanto streamen

David Versus Monsanto streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

David Versus Monsanto downloaden

Zin om David Versus Monsanto te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als David Versus Monsanto te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

David Versus Monsanto torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als David Versus Monsanto makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

David Versus Monsanto trailer

Wil je er zeker van zijn dat David Versus Monsanto jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.