Dawson City: Frozen Time
%
79

Dawson City: Frozen Time

Bekijk de trailer

Kijk Dawson City: Frozen Time

Moeite met waar je nou Dawson City: Frozen Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het was een bizarre ontdekking: in 1978 stuitte een bulldozer onder een zwembad op een schat aan filmblikken begraven in een ijsvlakte in Dawson City, Canada. In de permafrost waren meer dan 500 nitraatrollen uit de vroege jaren 1900 bewaard gebleven. Dawson City was het centrum van de Canadese goudkoorts die destijds 100.000 goudzoekers naar het gebied trok. Het was ook de laatste halte voor de films en nieuwsreportages die hier vertoond werden. Deze werden zelden tot nooit teruggebracht naar de distributeur. Filmmaker Bill Morrison (Decasia) verweeft een betoverend verhaal over deze teruggevonden beelden met de tragische verdrijving van de inheemse bevolking door de Klondike-goudkoorts. Oude bioscoopjournaals over de grote wereldgebeurtenissen mengen zich met spookachtige scènes uit de vroegste tijd van Hollywood-cinema. De zinderende, mysterieuze soundtrack is van Alex Somers (Sigur Rós).

Regisseur en acteurs

  • Bill Morrison portait

    Bill Morrison

    Director

Trailers

Dawson City: Frozen Time

Wil je Dawson City: Frozen Time kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Dawson City: Frozen Time streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Dawson City: Frozen Time niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Dawson City: Frozen Time zelfs gratis bekijken.

Dawson City: Frozen Time downloaden

Wil je Dawson City: Frozen Time ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Dawson City: Frozen Time overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Dawson City: Frozen Time torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Dawson City: Frozen Time is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Dawson City: Frozen Time trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Dawson City: Frozen Time de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.