Dawson City: Frozen Time
%
79

Dawson City: Frozen Time

Bekijk de trailer

Kijk Dawson City: Frozen Time

Moeite met waar je nou Dawson City: Frozen Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het was een bizarre ontdekking: in 1978 stuitte een bulldozer onder een zwembad op een schat aan filmblikken begraven in een ijsvlakte in Dawson City, Canada. In de permafrost waren meer dan 500 nitraatrollen uit de vroege jaren 1900 bewaard gebleven. Dawson City was het centrum van de Canadese goudkoorts die destijds 100.000 goudzoekers naar het gebied trok. Het was ook de laatste halte voor de films en nieuwsreportages die hier vertoond werden. Deze werden zelden tot nooit teruggebracht naar de distributeur. Filmmaker Bill Morrison (Decasia) verweeft een betoverend verhaal over deze teruggevonden beelden met de tragische verdrijving van de inheemse bevolking door de Klondike-goudkoorts. Oude bioscoopjournaals over de grote wereldgebeurtenissen mengen zich met spookachtige scènes uit de vroegste tijd van Hollywood-cinema. De zinderende, mysterieuze soundtrack is van Alex Somers (Sigur Rós).

Regisseur en acteurs

  • Bill Morrison portait

    Bill Morrison

    Director

Trailers

Dawson City: Frozen Time

Veel gehoord over Dawson City: Frozen Time en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dawson City: Frozen Time heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dawson City: Frozen Time streamen

Wil je Dawson City: Frozen Time, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dawson City: Frozen Time zelfs gratis kijken.

Dawson City: Frozen Time downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dawson City: Frozen Time ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dawson City: Frozen Time er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dawson City: Frozen Time torrent

Op zoek naar een torrent van Dawson City: Frozen Time? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dawson City: Frozen Time te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dawson City: Frozen Time trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dawson City: Frozen Time. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.