Day One
%
68

Day One

Nu kijken

Kijk Day One

Moeite met waar je nou Day One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Day One

Samenvatting

On her first day in Afghanistan, an interpreter for the US Army is forced to deliver the child of an enemy bomb-maker.

Regisseur en acteurs

 • Henry Hughes portrait

  Henry Hughes

  Director

 • Layla Alizada portait

  Layla Alizada

  Feda

 • Navid Negahban portait

  Navid Negahban

  Dr. Nasir

 • Alain Washnevsky portait

  Alain Washnevsky

  Jalal

 • Mustafa Haidari portrait

  Mustafa Haidari

  Gulab

 • Jesse Luken portait

  Jesse Luken

  Sergeant McCloud

Day One

Day One streamen

Day One streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Day One downloaden

Zin om Day One te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Day One te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Day One torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Day One makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Day One trailer

Wil je er zeker van zijn dat Day One jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.