Day One
%
68

Day One

Nu kijken

Kijk Day One

Moeite met waar je nou Day One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Day One

Samenvatting

On her first day in Afghanistan, an interpreter for the US Army is forced to deliver the child of an enemy bomb-maker.

Regisseur en acteurs

 • Henry Hughes portrait

  Henry Hughes

  Director

 • Layla Alizada portait

  Layla Alizada

  Feda

 • Navid Negahban portait

  Navid Negahban

  Dr. Nasir

 • Alain Washnevsky portait

  Alain Washnevsky

  Jalal

 • Mustafa Haidari portrait

  Mustafa Haidari

  Gulab

 • Jesse Luken portait

  Jesse Luken

  Sergeant McCloud

Day One

Wil je Day One kijken? De movie van Henry Hughes uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Day One op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Day One met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Day One downloaden

Het downloaden van Day One is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Day One ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Day One streamen

Het streamen van Day One heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Day One online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Day One kijkt. Ideaal!

Day One torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Day One. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Day One trailer

Bekijk eerst even de trailer van Day One voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.