Day One
%
68

Day One

Nu kijken

Kijk Day One

Moeite met waar je nou Day One moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Day One

Samenvatting

On her first day in Afghanistan, an interpreter for the US Army is forced to deliver the child of an enemy bomb-maker.

Regisseur en acteurs

 • Henry Hughes portrait

  Henry Hughes

  Director

 • Layla Alizada portait

  Layla Alizada

  Feda

 • Navid Negahban portait

  Navid Negahban

  Dr. Nasir

 • Alain Washnevsky portait

  Alain Washnevsky

  Jalal

 • Mustafa Haidari portrait

  Mustafa Haidari

  Gulab

 • Jesse Luken portait

  Jesse Luken

  Sergeant McCloud

Day One

Op zoek naar Day One? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Day One streamen

Het streamen van movies als Day One heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Day One waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Day One dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Day One downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Day One te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Day One torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Day One trailer

Weet je nog niet zeker of Day One jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.