Daglicht
%
70

Daglicht

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daglicht

Moeite met waar je nou Daglicht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daglicht

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

De ambitieuze advocate Iris moet schipperen tussen haar rol als alleenstaande moeder en die van strafpleiter in soms schemerige zaken. Als ze in het huis van haar moeder Ageeth logeert, stuit ze op een duister familiegeheim. Ze blijkt een broer te hebben waarvan het bestaan altijd zorgvuldig is verzwegen. De autistische Ray zit in een tbs-kliniek, veroordeeld voor de gruwelijke moord op zijn buurvrouw en haar dochtertje. Iris trekt zich het lot van haar broer aan, ook omdat ze veel overeenkomsten ziet tussen hem en haar zoontje Aron. Ze probeert haar broer vrij te pleiten, maar in haar zoektocht naar de waarheid ontdekt ze nog veel gruwelijkere geheimen...

Regisseur en acteurs

 • Diederik Van Rooijen portrait

  Diederik Van Rooijen

  Director

 • Angela Schijf portait

  Angela Schijf

  Iris

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Ray

 • Monique van de Ven portait

  Monique van de Ven

  Moeder

 • Derek de Lint portait

  Derek de Lint

  Twan Benschop

 • Maartje van de Wetering portait

  Maartje van de Wetering

  Rosita

Trailers

Daglicht

Wil je Daglicht kijken? De movie van Diederik Van Rooijen uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Daglicht op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Daglicht met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Daglicht downloaden

Het downloaden van Daglicht is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Daglicht ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Daglicht streamen

Het streamen van Daglicht heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Daglicht online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Daglicht kijkt. Ideaal!

Daglicht torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Daglicht. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Daglicht trailer

Bekijk eerst even de trailer van Daglicht voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.