Daglicht
%
70

Daglicht

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Daglicht

Moeite met waar je nou Daglicht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Daglicht

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

A lawyer learns she has a half-brother who's serving time in prison for a double murder, but after meeting him, she becomes convinced he's innocent.

Regisseur en acteurs

 • Diederik Van Rooijen portrait

  Diederik Van Rooijen

  Director

 • Angela Schijf portait

  Angela Schijf

  Iris

 • Fedja van Huêt portait

  Fedja van Huêt

  Ray

 • Monique van de Ven portait

  Monique van de Ven

  Moeder

 • Derek de Lint portait

  Derek de Lint

  Twan Benschop

 • Maartje van de Wetering portait

  Maartje van de Wetering

  Rosita

Trailers

Daglicht

Daglicht streamen

Daglicht streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Daglicht downloaden

Zin om Daglicht te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Daglicht te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Daglicht torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Daglicht makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Daglicht trailer

Wil je er zeker van zijn dat Daglicht jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.