Days of Being Wild
%
76

Days of Being Wild

Kijk Days of Being Wild

Moeite met waar je nou Days of Being Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The movie is set in Hong Kong and the Philippines in 1960. Yuddy, or 'York' in English, is a playboy in Hong Kong and is well-known for stealing girls' hearts and breaking them. His first victim is Li Zhen who suffered emotional and mental depression as a result of Yuddy's wayward attitude. Li Zhen eventually seeks much-needed solace from a sympathetic policeman named Tide.

Regisseur en acteurs

 • Wong Kar-wai portait

  Wong Kar-wai

  Director

 • Leslie Cheung portait

  Leslie Cheung

  York

 • Maggie Cheung portait

  Maggie Cheung

  So Lai Chun

 • Andy Lau portait

  Andy Lau

  Policeman

 • Carina Lau portait

  Carina Lau

  Mimi Leung Fung Ying

 • Rebecca Pan portait

  Rebecca Pan

  Rebecca

 • Jacky Cheung portait

  Jacky Cheung

  York's pal

 • Tony Leung Chiu-Wai portait

  Tony Leung Chiu-Wai

  Dressing up to go out

Days of Being Wild

Zin om Days of Being Wild lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Days of Being Wild te bekijken voor je op een rijtje.

Days of Being Wild downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Days of Being Wild downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Days of Being Wild. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Days of Being Wild er ook in SD heel goed uit.

Days of Being Wild streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Days of Being Wild net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Days of Being Wild hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Days of Being Wild helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Days of Being Wild torrent

Denk je dat je om Days of Being Wild te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Days of Being Wild trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Days of Being Wild de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.