Days of Being Wild
%
76

Days of Being Wild

Nu kijken

Kijk Days of Being Wild

Moeite met waar je nou Days of Being Wild moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Days of Being Wild

Samenvatting

The movie is set in Hong Kong and the Philippines in 1960. Yuddy, or 'York' in English, is a playboy in Hong Kong and is well-known for stealing girls' hearts and breaking them. His first victim is Li Zhen who suffered emotional and mental depression as a result of Yuddy's wayward attitude. Li Zhen eventually seeks much-needed solace from a sympathetic policeman named Tide.

Regisseur en acteurs

 • Wong Kar-wai portait

  Wong Kar-wai

  Director

 • Leslie Cheung portait

  Leslie Cheung

  York

 • Maggie Cheung portait

  Maggie Cheung

  So Lai Chun

 • Andy Lau portait

  Andy Lau

  Policeman

 • Carina Lau portait

  Carina Lau

  Mimi Leung Fung Ying

 • Rebecca Pan portait

  Rebecca Pan

  Rebecca

 • Jacky Cheung portait

  Jacky Cheung

  York's pal

 • Tony Leung Chiu-Wai portait

  Tony Leung Chiu-Wai

  Dressing up to go out

Days of Being Wild

Wil je Days of Being Wild kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1990 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Days of Being Wild streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Days of Being Wild niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Days of Being Wild zelfs gratis bekijken.

Days of Being Wild downloaden

Wil je Days of Being Wild ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Days of Being Wild overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Days of Being Wild torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Days of Being Wild is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Days of Being Wild trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Days of Being Wild de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.