Days of Thunder
%
59

Days of Thunder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Days of Thunder

Moeite met waar je nou Days of Thunder moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Days of Thunder

Samenvatting

...comes on like thunder! It's a winner! - Joel Siegel, WABC-TV/New York "****Best movie of the summer!" - Steve Kmetko, KCBS-TV/Los Angeles From the engine roar and fever pitch of professional stock car racing, Days of Thunder explodes with the most spectacular racing action ever captured on film. Tom Cruise plays race driver Cole Trickle, whose talent and ambition are surpassed only by his burning need to win. Discovered by businessman Tim Daland (Randy Quaid), Cole is teamed with legendary crew chief and car-builder Harry Hogge (Academy Award. winner Robert Duvall) to race for the Winston Cup at the Daytona 500. A fiery crash nearly ends Cole's career and he must turn to a beautiful doctor (Nicole Kidman) to regain his nerve and the true courage needed to race, to win and to live.

Regisseur en acteurs

 • Tony Scott portait

  Tony Scott

  Director

 • Tom Cruise portait

  Tom Cruise

  Cole Trickle

 • Robert Duvall portait

  Robert Duvall

  Harry Hogge

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Dr. Claire Lewicki

 • Randy Quaid portait

  Randy Quaid

  Tim Dalander

 • Cary Elwes portait

  Cary Elwes

  Russ Weehler

 • Fred Dalton Thompson portait

  Fred Dalton Thompson

  Big John

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Buck Bretherton

 • J.C. Quinn portait

  J.C. Quinn

  Waddle

 • Don Simpson portait

  Don Simpson

  Aldo Bennedetti

 • Michael Rooker portait

  Michael Rooker

  Rowdy Burns

 • Caroline Williams portait

  Caroline Williams

  Jennie Burns

 • Margo Martindale portait

  Margo Martindale

  Racetrack timer

Trailers

Days of Thunder

Zin om Days of Thunder lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Days of Thunder te bekijken voor je op een rijtje.

Days of Thunder downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Days of Thunder downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Days of Thunder. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Days of Thunder er ook in SD heel goed uit.

Days of Thunder streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Days of Thunder net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Days of Thunder hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Days of Thunder helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Days of Thunder torrent

Denk je dat je om Days of Thunder te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Days of Thunder trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Days of Thunder de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.