De Aanslag
%
93

De Aanslag

Kijk De Aanslag

Moeite met waar je nou De Aanslag moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Bij een verzetsdaad wordt een NSB'er doodgeschoten. Het dode lichaam wordt door de buren van de 12-jarig Anton Steenwijk voor zijn huis neergelegd. Bij de daaropvolgende wraakactie is de jongen getuige van de dood van zijn ouders en broer. De traumatische gebeurtenis zal Anton nooit meer loslaten. Ook niet wanneer hij inmiddels arts is en trouwt met een vrouw die het evenbeeld is van de vrouw die hij in de dodelijke nacht ontmoette in de gevangenis. De aanslag blijft als een rode draad door zijn leven lopen. Zo ontmoet Anton tijdens relletjes in Amsterdam in verband met de Hongaarse opstand in 1956 de zoon van de vermoorde NSB'er. Tien jaar daarna loopt hij de verzetsman tegen het lijf die de daad pleegde. De ontknoping van het verleden komt wanneer hij in 1983 zijn oude buurmeisje ontmoet. Zij vertelt Anton waarom het lichaam van de doodgeschoten NSB'er destijds in zijn voortuin belandde...

Regisseur en acteurs

 • Fons Rademakers portrait

  Fons Rademakers

  Director

 • Derek de Lint portait

  Derek de Lint

  Anton Steenwijk

 • Marc van Uchelen portrait

  Marc van Uchelen

  Young Anton Steenwijk

 • Monique van de Ven portait

  Monique van de Ven

  Saskia de Graaff

 • John Kraaykamp portrait

  John Kraaykamp

  Cor Takes

 • Christian Golusda portrait

  Christian Golusda

  German Officer

 • Harold Bendig portrait

  Harold Bendig

  German Officer

 • Lex Wiertz portrait

  Lex Wiertz

  Herring Seller

 • Huub van der Lubbe portait

  Huub van der Lubbe

  Fake Ploeg

De Aanslag

Zin om De Aanslag lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Aanslag te bekijken voor je op een rijtje.

De Aanslag downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Aanslag downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Aanslag. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Aanslag er ook in SD heel goed uit.

De Aanslag streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Aanslag net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Aanslag hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Aanslag helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Aanslag torrent

Denk je dat je om De Aanslag te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Aanslag trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Aanslag de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.