De Avonden
%
68

De Avonden

Kijk De Avonden

Moeite met waar je nou De Avonden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het is 1946, rond Kerstmis. Frits van Egters, kantoorklerk tegen heug en meug, volgen wij op zijn avondlijke tochten langs zijn vrienden en vriendinnen. Frits is ervan overtuigd dat er een mooier en spannender leven mogelijk moest zijn. Via de dromen over het 'Andere Leven' en zijn tedere omgang met een speelgoedkonijn raken wij meer en meer vertrouwd met zijn geheime hunkeringen. Op de laatste dag van het jaar houdt Frits een ironische toespraak tot het vuurwerk.

De Avonden

Veel gehoord over De Avonden en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Avonden heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Avonden streamen

Wil je De Avonden, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Avonden zelfs gratis kijken.

De Avonden downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Avonden ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Avonden er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Avonden torrent

Op zoek naar een torrent van De Avonden? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Avonden te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Avonden trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Avonden. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.