De Avonden
%
68

De Avonden

Kijk De Avonden

Moeite met waar je nou De Avonden moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het is 1946, rond Kerstmis. Frits van Egters, kantoorklerk tegen heug en meug, volgen wij op zijn avondlijke tochten langs zijn vrienden en vriendinnen. Frits is ervan overtuigd dat er een mooier en spannender leven mogelijk moest zijn. Via de dromen over het 'Andere Leven' en zijn tedere omgang met een speelgoedkonijn raken wij meer en meer vertrouwd met zijn geheime hunkeringen. Op de laatste dag van het jaar houdt Frits een ironische toespraak tot het vuurwerk.

De Avonden

Zin om De Avonden lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Avonden te bekijken voor je op een rijtje.

De Avonden downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Avonden downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Avonden. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Avonden er ook in SD heel goed uit.

De Avonden streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Avonden net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Avonden hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Avonden helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Avonden torrent

Denk je dat je om De Avonden te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Avonden trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Avonden de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.