De Avonturen van Pinokkio
%
53

De Avonturen van Pinokkio

Kijk De Avonturen van Pinokkio

Moeite met waar je nou De Avonturen van Pinokkio moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Jaren geleden had Gepetto, een arme en vereenzaamde poppenmaker, zijn initialen en die van zijn geliefde Leona in een boomstam gekerfd. Wanneer hij op een dag hout zoekt in het bos, ontdekt hij dat de stam door de bliksem is neergehaald. Hij besluit het stuk hout mee naar huis te nemen en snijdt er een pop uit. Zijn creatie wordt een jongetje met grote, blauwe ogen. Hij doopt hem 'Pinocchio'. Wanneer Gepetto een welverdiend bad neemt, komt Pinocchio tot leven. In een mum van tijd ontdekt Pinocchio het leven, zijn schepper, de dieren, de wereld. Maar de houten jongen onderschat de gevaren van die wereld. Gepetto begeleidt zijn houten 'zoon' en probeert hem te beschermen. Het wordt een moeilijke opdracht aangezien een circusdirecteur koste wat het kost Pinocchio wil bemachtigen om de zeldzame verschijning op te voeren in zijn circus...

De Avonturen van Pinokkio

Benieuwd naar De Avonturen van Pinokkio? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Avonturen van Pinokkio kunt bekijken.

De Avonturen van Pinokkio streamen

Wil je De Avonturen van Pinokkio streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Avonturen van Pinokkio gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Avonturen van Pinokkio downloaden

movies als De Avonturen van Pinokkio kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Avonturen van Pinokkio. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Avonturen van Pinokkio. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Avonturen van Pinokkio torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Avonturen van Pinokkio te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Avonturen van Pinokkio trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Avonturen van Pinokkio je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!