De Belofte van Pisa

De Belofte van Pisa

Bekijk de trailer

Kijk De Belofte van Pisa

Moeite met waar je nou De Belofte van Pisa moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 10-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Sam’s tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat Sam auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen is de strenge docent Fred Morenissen, door iedereen Pluizenbol genoemd, zo onder de indruk dat hij wordt toegelaten tot het Lyceum. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken en zijn diploma zal halen en belooft op zijn beurt om hem hierbij te helpen. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval terwijl Sam machteloos toekijkt. Op eigen houtje begint hij op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is. Tot Sam’s verbazing wordt Annelies, het mooiste meisje uit de klas, verliefd op hem. Ondertussen probeert hij zijn broer uit de gevangenis te krijgen, moet hij zich staande houden tegenover de pesterijen van zijn klasgenoot IJsbrand en maakt zijn vader zich zorgen over de omgang met niet-gelovigen. Zo goed en kwaad als gaat houdt Sam de twee werelden gescheiden. Maar als de rechtszaak van Mo een onverwachte wending krijgt, Annelies hem in de steek laat en Sam uit huis wordt gezet wordt het wel heel moeilijk om zich aan De Belofte van Pisa te houden. De Belofte van Pisa is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour.

Regisseur en acteurs

 • Norbert ter Hall portrait

  Norbert ter Hall

  Director

 • Shahine El-Hamus portrait

  Shahine El-Hamus

  Actor

 • Olivia Lonsdale portrait

  Olivia Lonsdale

  Actor

 • Yorick van Wageningen portrait

  Yorick van Wageningen

  Actor

 • Mahfoud Mokaddem portrait

  Mahfoud Mokaddem

  Actor

 • Sjaak portrait

  Sjaak

  Actor

 • Monic Hendrickx portrait

  Monic Hendrickx

  Actor

 • Thor Braun portrait

  Thor Braun

  Actor

 • Nora el Koussour portrait

  Nora el Koussour

  Actor

Trailers

De Belofte van Pisa

Veel gehoord over De Belofte van Pisa en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Belofte van Pisa heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Belofte van Pisa streamen

Wil je De Belofte van Pisa, de movie met Shahine El-Hamus, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Belofte van Pisa zelfs gratis kijken.

De Belofte van Pisa downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Belofte van Pisa ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Belofte van Pisa er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Belofte van Pisa torrent

Op zoek naar een torrent van De Belofte van Pisa? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Belofte van Pisa te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Belofte van Pisa trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Belofte van Pisa. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.