De Boezemvriend
%
55

De Boezemvriend

Kijk De Boezemvriend

Moeite met waar je nou De Boezemvriend moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Het verhaal begint in 1811, Napoleon is druk bezig met de voorbereidingen voor een invasie in Rusland als hij overvallen wordt door een enorme kiespijnaanval. De rondreizende kwakzalver Professor Pasdupain (alias Fred van der Zee) is bezig geld te verdienen onder het mom van tandarts. Intussen krijgt de kolonel van een plaatselijk gelegen kasteel een brief van het hof uit Parijs dat er een roodharige belastinginspecteur onderweg is. Fred van der Zee wordt, net voor hij in de herberg in elkaar wordt gemept, aangezien voor de inspecteur. Hij wordt gered en naar het kasteel van de kolonel gebracht. Nadat hij begrijpt dat hij voor een inspecteur wordt aangezien, besluit hij in zijn rol te blijven en profiteert van de luxe. Als de ware aard achter Van der Zee wordt ontdekt, wordt hij hardhandig het kasteel uitgejaagd. Eenmaal bij de plaatselijk opgezette kermis ontmoet Fred van der Zee Napoleon en weet zijn kies te trekken waarop Napoleon hem tot boezemvriend uitroept.

De Boezemvriend

De Boezemvriend streamen

De Boezemvriend streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De Boezemvriend downloaden

Zin om De Boezemvriend te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De Boezemvriend te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De Boezemvriend torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De Boezemvriend makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De Boezemvriend trailer

Wil je er zeker van zijn dat De Boezemvriend jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.