The Neighbor
%
57

The Neighbor

Nu kijken

Kijk The Neighbor

Moeite met waar je nou The Neighbor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Neighbor

Samenvatting

John woont samen met zijn vriendin Rosie in Cutter, Mississippi. Hun buurman Troy is een ontzettende creep. Op een dag ziet Rosie dat Troy in zijn tuin een gewonde man achtervolgt en bruut tegen de grond slaat. Juist op dat moment draait Troy zich om en kijkt haar recht aan. Later die avond komt John thuis en ontdekt hij dat Rosie weg is. Hij vermoedt dat er iets mis omdat al hun geld en spullen er nog liggen en gaat op onderzoek uit bij de buren. Dan ontdekt hij iets afschuwelijks. In Troy's kelder vindt hij allerlei kooien met gevangenen erin. Wanneer hij denkt dat het niet erger kan, komt hij erachter dat Rosie Troy's laatste slachtoffer is…

The Neighbor

Zin om The Neighbor lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Neighbor te bekijken voor je op een rijtje.

The Neighbor downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Neighbor downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Neighbor. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Neighbor er ook in SD heel goed uit.

The Neighbor streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Neighbor net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Neighbor hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Neighbor helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Neighbor torrent

Denk je dat je om The Neighbor te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Neighbor trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Neighbor de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.