The Neighbour
%
57

The Neighbour

Nu kijken

Kijk The Neighbour

Moeite met waar je nou The Neighbour moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Neighbour

Samenvatting

John woont samen met zijn vriendin Rosie in Cutter, Mississippi. Hun buurman Troy is een ontzettende creep. Op een dag ziet Rosie dat Troy in zijn tuin een gewonde man achtervolgt en bruut tegen de grond slaat. Juist op dat moment draait Troy zich om en kijkt haar recht aan. Later die avond komt John thuis en ontdekt hij dat Rosie weg is. Hij vermoedt dat er iets mis omdat al hun geld en spullen er nog liggen en gaat op onderzoek uit bij de buren. Dan ontdekt hij iets afschuwelijks. In Troy's kelder vindt hij allerlei kooien met gevangenen erin. Wanneer hij denkt dat het niet erger kan, komt hij erachter dat Rosie Troy's laatste slachtoffer is…

The Neighbour

Veel gehoord over The Neighbour en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Neighbour heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Neighbour streamen

Wil je The Neighbour, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Neighbour zelfs gratis kijken.

The Neighbour downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Neighbour ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Neighbour er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Neighbour torrent

Op zoek naar een torrent van The Neighbour? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Neighbour te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Neighbour trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Neighbour. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.