The Neighbor
%
57

The Neighbor

Nu kijken

Kijk The Neighbor

Moeite met waar je nou The Neighbor moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Neighbor

Samenvatting

John woont samen met zijn vriendin Rosie in Cutter, Mississippi. Hun buurman Troy is een ontzettende creep. Op een dag ziet Rosie dat Troy in zijn tuin een gewonde man achtervolgt en bruut tegen de grond slaat. Juist op dat moment draait Troy zich om en kijkt haar recht aan. Later die avond komt John thuis en ontdekt hij dat Rosie weg is. Hij vermoedt dat er iets mis omdat al hun geld en spullen er nog liggen en gaat op onderzoek uit bij de buren. Dan ontdekt hij iets afschuwelijks. In Troy's kelder vindt hij allerlei kooien met gevangenen erin. Wanneer hij denkt dat het niet erger kan, komt hij erachter dat Rosie Troy's laatste slachtoffer is…

The Neighbor

Benieuwd naar The Neighbor? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Neighbor kunt bekijken.

The Neighbor streamen

Wil je The Neighbor streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Neighbor gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Neighbor downloaden

movies als The Neighbor kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Neighbor. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Neighbor. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Neighbor torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Neighbor te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Neighbor trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Neighbor je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!