De Club van Lelijke Kinderen

De Club van Lelijke Kinderen

Bekijk de trailer

Kijk De Club van Lelijke Kinderen

Moeite met waar je nou De Club van Lelijke Kinderen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 09-10-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Regisseur en acteurs

 • Jonathan Elbers portrait

  Jonathan Elbers

  Director

 • Sem Hulsmann portrait

  Sem Hulsmann

  Actor

 • Maan de Steenwinkel portrait

  Maan de Steenwinkel

  Actor

 • Narek Awanesyan portrait

  Narek Awanesyan

  Actor

 • Faye Kimmijser portrait

  Faye Kimmijser

  Actor

 • Jeroen van Koningsbrugge portrait

  Jeroen van Koningsbrugge

  Actor

 • Jelka van Houten portrait

  Jelka van Houten

  Actor

 • Roeland Fernhout portrait

  Roeland Fernhout

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Katja Schuurman portrait

  Katja Schuurman

  Actor

 • Edwin Jonker portrait

  Edwin Jonker

  Actor

Trailers

De Club van Lelijke Kinderen

Veel gehoord over De Club van Lelijke Kinderen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Club van Lelijke Kinderen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Club van Lelijke Kinderen streamen

Wil je De Club van Lelijke Kinderen, de movie met Sem Hulsmann, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Club van Lelijke Kinderen zelfs gratis kijken.

De Club van Lelijke Kinderen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Club van Lelijke Kinderen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Club van Lelijke Kinderen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Club van Lelijke Kinderen torrent

Op zoek naar een torrent van De Club van Lelijke Kinderen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Club van Lelijke Kinderen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Club van Lelijke Kinderen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Club van Lelijke Kinderen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.