De Club van Sinterklaas en de Pietenschool
%
64

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

Moeite met waar je nou De Club van Sinterklaas en de Pietenschool moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

Samenvatting

Welk kind wil nou niet ontdekken hoe je een zwarte piet wordt? Maar ja, daarvoor moet je wel binnengelaten worden op het kasteel van Sinterklaas! Dit jaar geeft Sinterklaas één kind de kans om deze droom waar te maken. Ergens in Nederland is een Gouden Pepernoot verborgen. Wie 'm vindt kan naar de Pietenschool in Spanje. Maar als er twee Gouden Pepernoten gevonden worden, moeten de Pieten zowel Coole Piet-fan Lucas als een geheimzinnige man meenemen naar het kasteel. Wie haalt het Pietenexamen en mag dit jaar met Sinterklaas mee op de boot naar Nederland? (Original Title - De Club Van Sinterklaas 2)

Regisseur en acteurs

 • Melcher Hillmann portrait

  Melcher Hillmann

  Director

 • Nicolette van Dam portait

  Nicolette van Dam

  Actor

 • Louis Talpe portait

  Louis Talpe

  Actor

 • Wilbert Gieske portrait

  Wilbert Gieske

  Actor

 • Sem van Dijk portrait

  Sem van Dijk

  Actor

 • Job Bovelander portait

  Job Bovelander

  Coole Piet

Trailers

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

Veel gehoord over De Club van Sinterklaas en de Pietenschool en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Club van Sinterklaas en de Pietenschool heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool streamen

Wil je De Club van Sinterklaas en de Pietenschool, de movie met Nicolette van Dam, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Club van Sinterklaas en de Pietenschool zelfs gratis kijken.

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Club van Sinterklaas en de Pietenschool ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Club van Sinterklaas en de Pietenschool er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool torrent

Op zoek naar een torrent van De Club van Sinterklaas en de Pietenschool? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Club van Sinterklaas en de Pietenschool te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Club van Sinterklaas en de Pietenschool trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Club van Sinterklaas en de Pietenschool. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.