The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Moeite met waar je nou The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Samenvatting

Sinterklaas en de Clubpieten hebben een lekker druk jaar: nog nooit werden er zoveel schoentjes gezet! Maar slechterik Kornee (Tom Audenaert) wil het Sinterklaasfeest verpesten. Door een foutje kreeg hij vroeger nooit een cadeautje van Sinterklaas. Om wraak te nemen heeft hij Moepies gemaakt, een nieuw soort speelgoedknuffel. De grappige Moepies moeten van Kornee de cadeautjes uit de schoentjes van de kinderen stelen. Als op een ochtend niet alleen de cadeautjes maar ook alle schoentjes weg zijn krijgen de Pieten de schuld. Sinterklaas snapt er niks van. Zal het op tijd goedkomen?

Regisseur en acteurs

 • Ruud Schuurman portrait

  Ruud Schuurman

  Director

 • Tom Audenaert portrait

  Tom Audenaert

  Actor

 • Wilbert Gieske portrait

  Wilbert Gieske

  Actor

 • Tim de Zwart portrait

  Tim de Zwart

  Actor

 • Wim Schluter portrait

  Wim Schluter

  Actor

 • Job Bovelander portrait

  Job Bovelander

  Actor

 • Piet van der Pas portrait

  Piet van der Pas

  Actor

 • Frans de Wit portrait

  Frans de Wit

  Actor

 • Evi van der Laken portrait

  Evi van der Laken

  Actor

 • Anouk de Pater portrait

  Anouk de Pater

  Actor

 • Beryl van Praag portrait

  Beryl van Praag

  Actor

Trailers

The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes

Veel gehoord over The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes streamen

Wil je The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes, de movie met Tom Audenaert, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes zelfs gratis kijken.

The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes torrent

Op zoek naar een torrent van The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Club van Sinterklaas & De Verdwenen Schoentjes. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.