The Croods
%
72

The Croods

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Croods

Moeite met waar je nou The Croods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Croods

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Join the first modern family in this hilarious hit comedy from the creators of Madagascar and How To Train Your Dragon! When an earthquake destroys their cave dwelling, the Croods embark on the journey of a lifetime across a spectacular and unforgettable landscape filled with fantastic creatures, fun surprises and a whole new world of adventure. If they don't evolve... they're history!

Regisseur en acteurs

 • Kirk De Micco portait

  Kirk De Micco

  Director

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Grug Crood (voice)

 • Emma Stone portait

  Emma Stone

  Eep Crood (voice)

 • Ryan Reynolds portait

  Ryan Reynolds

  Guy (voice)

 • Catherine Keener portait

  Catherine Keener

  Ugga Crood (voice)

 • Cloris Leachman portait

  Cloris Leachman

  Gran Crood (voice)

 • Clark Duke portait

  Clark Duke

  Thunk Crood (voice)

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Belt (voice)

 • Randy Thom portait

  Randy Thom

  Sandy Crood (voice)

Trailers

The Croods

Wil je The Croods kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Croods streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Croods niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Croods zelfs gratis bekijken.

The Croods downloaden

Wil je The Croods ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Croods overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Croods torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Croods is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Croods trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Croods de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.