The Croods
%
72

The Croods

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Croods

Moeite met waar je nou The Croods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Croods

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Join the first modern family in this hilarious hit comedy from the creators of Madagascar and How To Train Your Dragon! When an earthquake destroys their cave dwelling, the Croods embark on the journey of a lifetime across a spectacular and unforgettable landscape filled with fantastic creatures, fun surprises and a whole new world of adventure. If they don't evolve... they're history!

Regisseur en acteurs

 • Kirk De Micco portait

  Kirk De Micco

  Director

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Grug Crood (voice)

 • Emma Stone portait

  Emma Stone

  Eep Crood (voice)

 • Ryan Reynolds portait

  Ryan Reynolds

  Guy (voice)

 • Catherine Keener portait

  Catherine Keener

  Ugga Crood (voice)

 • Cloris Leachman portait

  Cloris Leachman

  Gran Crood (voice)

 • Clark Duke portait

  Clark Duke

  Thunk Crood (voice)

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Belt (voice)

 • Randy Thom portait

  Randy Thom

  Sandy Crood (voice)

Trailers

The Croods

Veel gehoord over The Croods en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt The Croods heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

The Croods streamen

Wil je The Croods, de movie met Nicolas Cage, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je The Croods zelfs gratis kijken.

The Croods downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je The Croods ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet The Croods er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

The Croods torrent

Op zoek naar een torrent van The Croods? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van The Croods te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

The Croods trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van The Croods. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.