The Croods
%
72

The Croods

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Croods

Moeite met waar je nou The Croods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Croods

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Join the first modern family in this hilarious hit comedy from the creators of Madagascar and How To Train Your Dragon! When an earthquake destroys their cave dwelling, the Croods embark on the journey of a lifetime across a spectacular and unforgettable landscape filled with fantastic creatures, fun surprises and a whole new world of adventure. If they don't evolve... they're history!

Regisseur en acteurs

 • Kirk De Micco portait

  Kirk De Micco

  Director

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Grug Crood (voice)

 • Emma Stone portait

  Emma Stone

  Eep Crood (voice)

 • Ryan Reynolds portait

  Ryan Reynolds

  Guy (voice)

 • Catherine Keener portait

  Catherine Keener

  Ugga Crood (voice)

 • Cloris Leachman portait

  Cloris Leachman

  Gran Crood (voice)

 • Clark Duke portait

  Clark Duke

  Thunk Crood (voice)

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Belt (voice)

 • Randy Thom portait

  Randy Thom

  Sandy Crood (voice)

Trailers

The Croods

Op zoek naar The Croods? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Croods streamen

Het streamen van movies als The Croods heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Croods waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Croods dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Croods downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Croods te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Croods torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Croods trailer

Weet je nog niet zeker of The Croods jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.