The Croods
%
72

The Croods

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Croods

Moeite met waar je nou The Croods moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Croods

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Join the first modern family in this hilarious hit comedy from the creators of Madagascar and How To Train Your Dragon! When an earthquake destroys their cave dwelling, the Croods embark on the journey of a lifetime across a spectacular and unforgettable landscape filled with fantastic creatures, fun surprises and a whole new world of adventure. If they don't evolve... they're history!

Regisseur en acteurs

 • Kirk De Micco portait

  Kirk De Micco

  Director

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Director

 • Nicolas Cage portait

  Nicolas Cage

  Grug Crood (voice)

 • Emma Stone portait

  Emma Stone

  Eep Crood (voice)

 • Ryan Reynolds portait

  Ryan Reynolds

  Guy (voice)

 • Catherine Keener portait

  Catherine Keener

  Ugga Crood (voice)

 • Cloris Leachman portait

  Cloris Leachman

  Gran Crood (voice)

 • Clark Duke portait

  Clark Duke

  Thunk Crood (voice)

 • Chris Sanders portait

  Chris Sanders

  Belt (voice)

 • Randy Thom portait

  Randy Thom

  Sandy Crood (voice)

Trailers

The Croods

Wil je The Croods kijken? De movie van Kirk De Micco uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Croods op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Croods met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Croods downloaden

Het downloaden van The Croods is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Croods ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Croods streamen

Het streamen van The Croods heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Croods online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Croods kijkt. Ideaal!

The Croods torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Croods. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Croods trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Croods voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.