One Night Stand: De dag dat mijn huis viel

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel

Kijk One Night Stand: De dag dat mijn huis viel

Moeite met waar je nou One Night Stand: De dag dat mijn huis viel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Drie broers leven met hun bejaarde moeder in een scheef huis dat zichzelf 'omver zucht'. Ieder jaar wordt het huis handmatig rechtop getrokken totdat moeder naar het warme zuiden vertrekt.

Regisseur en acteurs

 • Thessa Meijer portrait

  Thessa Meijer

  Director

 • Peter van den Begin portait

  Peter van den Begin

  Actor

 • Wim Willaert portait

  Wim Willaert

  Actor

 • Wim Opbrouck portait

  Wim Opbrouck

  Actor

 • Frieda Pittoors portait

  Frieda Pittoors

  Actor

 • Ann Tuts portait

  Ann Tuts

  Actor

 • Dahlia Pessemiers portrait

  Dahlia Pessemiers

  Actor

 • Imani De Caestecker portrait

  Imani De Caestecker

  Actor

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel

Wil je One Night Stand: De dag dat mijn huis viel kijken? De movie van Thessa Meijer uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om One Night Stand: De dag dat mijn huis viel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om One Night Stand: De dag dat mijn huis viel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel downloaden

Het downloaden van One Night Stand: De dag dat mijn huis viel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je One Night Stand: De dag dat mijn huis viel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel streamen

Het streamen van One Night Stand: De dag dat mijn huis viel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je One Night Stand: De dag dat mijn huis viel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar One Night Stand: De dag dat mijn huis viel kijkt. Ideaal!

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van One Night Stand: De dag dat mijn huis viel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

One Night Stand: De dag dat mijn huis viel trailer

Bekijk eerst even de trailer van One Night Stand: De dag dat mijn huis viel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.