De dirigent

De dirigent

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De dirigent

Moeite met waar je nou De dirigent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De dirigent

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De film De Dirigent is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico. Eind jaren '20 was zij de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld die succesvol grote symfonie orkesten dirigeerde. Tot voor kort lukte het vrouwen nauwelijks om aan de top van de wereldranglijst van belangrijkste dirigenten te komen. Dit jaar benoemde het Radio Filharmonisch Orkest voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis een vrouwelijke chefdirigent: Karina Canellakis.

Regisseur en acteurs

 • Maria Peters portrait

  Maria Peters

  Director

 • Christanne de Bruijn portrait

  Christanne de Bruijn

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

 • Raymond Thiry portrait

  Raymond Thiry

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

Trailers

De dirigent

Wil je De dirigent kijken? De movie van Maria Peters uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De dirigent op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De dirigent met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De dirigent downloaden

Het downloaden van De dirigent is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De dirigent ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De dirigent streamen

Het streamen van De dirigent heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De dirigent online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De dirigent kijkt. Ideaal!

De dirigent torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De dirigent. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De dirigent trailer

Bekijk eerst even de trailer van De dirigent voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.