De Dominee
%
68

De Dominee

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Dominee

Moeite met waar je nou De Dominee moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Dominee

Samenvatting

In het nog redelijk naïeve Nederland van het hippietijdperk in de jaren zeventig, hebben harde criminelen zich ontfermd over de opbloeiende hasjhandel. Klaas, zoon van een gevoelloze maar financieel zeer geslaagd zakenman, besluit zich ook geheel te wijden aan deze gemakkelijke geldmachine. Hij wil de grootste zijn voordat de hasj gelegaliseerd wordt, wat volgens hem nog maar enkele jaren zal duren. Bovenal wil hij rijker worden dan zijn gehate vader. Samen met kickbokser Adri en zijn grote liefde Annet lukt het hem de hasjhandel in zijn greep te krijgen. Hij is zelfs even de grootste van Nederland en baadt in geld en luxe. Maar de hasj wordt niet gelegaliseerd en langzaam maar zeker wordt Klaas gegrepen door het geweld, hoezeer hij ook meent erboven te kunnen staan.

Regisseur en acteurs

 • Gerrard Verhage portrait

  Gerrard Verhage

  Director

 • Peter Paul Muller portait

  Peter Paul Muller

  Klaas

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Adri

 • Marcel Musters portait

  Marcel Musters

  Broer Hansen

 • Mike Reus portrait

  Mike Reus

  Pim

 • Roeland Fernhout portait

  Roeland Fernhout

  Ronald Jan

 • Tygo Gernandt portait

  Tygo Gernandt

  Lijfwacht Piet

 • Keith Davis portrait

  Keith Davis

  Hugo Duvall

 • Cas Jansen portait

  Cas Jansen

  Pieter

 • Christian Kmiotek portrait

  Christian Kmiotek

  Jutka Djindiz

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Vader van Klaas

 • Pleuni Touw portait

  Pleuni Touw

  Aunt Jet

 • Rick Nicolet portrait

  Rick Nicolet

  Rie Slotemaker

 • Chantal Janzen portait

  Chantal Janzen

  Annet

Trailers

De Dominee

Veel gehoord over De Dominee en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Dominee heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Dominee streamen

Wil je De Dominee, de movie met Peter Paul Muller, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Dominee zelfs gratis kijken.

De Dominee downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Dominee ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Dominee er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Dominee torrent

Op zoek naar een torrent van De Dominee? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Dominee te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Dominee trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Dominee. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.