De engel van Doel
%
77

De engel van Doel

Nu kijken

Kijk De engel van Doel

Moeite met waar je nou De engel van Doel moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De engel van Doel

Samenvatting

Ingeklemd tussen de Antwerpse containerhaven en een kerncentrale ligt het dorpje Doel. Een dorp dat decennia lang in de weg lag van de megalomane uitbreidingsplannen van Antwerpen, maar nu definitief plaats moet maken. Terwijl Doel een langzame dood sterft probeert de bejaarde Emilienne de schijn van een normaal leven in stand te houden. Aan haar keukentafel zien we het dorpse leven onverstoorbaar doorgaan. Maar als haar hartsvriendinnen vertrekken, de dorpspastoor sterft en de afbraak begint lijkt er geen houden meer aan. Alles wijst erop dat ook Emilienne haar dorp zal moeten loslaten.

Regisseur en acteurs

  • Tom Fassaert portrait

    Tom Fassaert

    Director

De engel van Doel

Wil je De engel van Doel kijken? De movie van Tom Fassaert uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De engel van Doel op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De engel van Doel met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De engel van Doel downloaden

Het downloaden van De engel van Doel is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De engel van Doel ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De engel van Doel streamen

Het streamen van De engel van Doel heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De engel van Doel online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De engel van Doel kijkt. Ideaal!

De engel van Doel torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De engel van Doel. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De engel van Doel trailer

Bekijk eerst even de trailer van De engel van Doel voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.