De Erfenis
%
70

De Erfenis

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Erfenis

Moeite met waar je nou De Erfenis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Erfenis

Samenvatting

Daan van der Elsken is gewend om voor de camera te staan. Eerst was het de camera van zijn vader, de wereldberoemde fotograaf en cineast Ed van der Elsken, nu is het die van zijn beste vriend Joris Postema. Samen proberen ze grip te krijgen op Daans leven, door postuum de confrontatie met zijn vader aan te gaan. Daan ziet Ed - hij lijkt meer op hem dan hij zou willen – als hoofdoorzaak van de manische depressiviteit die hem al vijftien jaar teistert. Aan de hand van veelvuldig voorhanden zijnde foto’s en filmbeelden en ontmoetingen met betrokken familie en vrienden probeert Daan te doorgronden wat zijn vader aan hem heeft doorgegeven. Hij komt tot een verrassende ontdekking.

Regisseur en acteurs

  • Joris Postema portrait

    Joris Postema

    Director

  • Daan van der Elsken portrait

    Daan van der Elsken

    Actor

Trailers

De Erfenis

Zin om De Erfenis lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Erfenis te bekijken voor je op een rijtje.

De Erfenis downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Erfenis downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Erfenis. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Erfenis er ook in SD heel goed uit.

De Erfenis streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Erfenis net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Erfenis hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Erfenis helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Erfenis torrent

Denk je dat je om De Erfenis te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Erfenis trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Erfenis de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.