De Erfenis
%
70

De Erfenis

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Erfenis

Moeite met waar je nou De Erfenis moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Erfenis

Samenvatting

Daan van der Elsken is gewend om voor de camera te staan. Eerst was het de camera van zijn vader, de wereldberoemde fotograaf en cineast Ed van der Elsken, nu is het die van zijn beste vriend Joris Postema. Samen proberen ze grip te krijgen op Daans leven, door postuum de confrontatie met zijn vader aan te gaan. Daan ziet Ed - hij lijkt meer op hem dan hij zou willen – als hoofdoorzaak van de manische depressiviteit die hem al vijftien jaar teistert. Aan de hand van veelvuldig voorhanden zijnde foto’s en filmbeelden en ontmoetingen met betrokken familie en vrienden probeert Daan te doorgronden wat zijn vader aan hem heeft doorgegeven. Hij komt tot een verrassende ontdekking.

Regisseur en acteurs

  • Joris Postema portrait

    Joris Postema

    Director

  • Daan van der Elsken portrait

    Daan van der Elsken

    Actor

Trailers

De Erfenis

Benieuwd naar De Erfenis? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Erfenis kunt bekijken.

De Erfenis streamen

Wil je De Erfenis streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Erfenis gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Erfenis downloaden

movies als De Erfenis kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Erfenis. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Erfenis. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Erfenis torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Erfenis te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Erfenis trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Erfenis je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!