De gelukkige huisvrouw
%
67

De gelukkige huisvrouw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De gelukkige huisvrouw

Moeite met waar je nou De gelukkige huisvrouw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De gelukkige huisvrouw

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Having enjoyed an elegant lifestyle courtesy of her husband's success in real estate, Lea feels up to the challenge of parenting -- until it arrives.

Regisseur en acteurs

 • Antoinette Beumer portait

  Antoinette Beumer

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Lea Meijer

 • Waldemar Torenstra portait

  Waldemar Torenstra

  Harry Meijer

 • Joke Tjalsma portait

  Joke Tjalsma

  Henriette

 • Jaap Spijkers portait

  Jaap Spijkers

  Theo

 • Myranda Jongeling portrait

  Myranda Jongeling

  Machteld

 • Gijs de Lange portrait

  Gijs de Lange

  Vader

 • Marcel Hensema portait

  Marcel Hensema

  Beau

 • Willem de Wolf portrait

  Willem de Wolf

  Enzo

 • Maike Meijer portait

  Maike Meijer

  Brigit

Trailers

De gelukkige huisvrouw

Wil je De gelukkige huisvrouw kijken? De movie van Antoinette Beumer uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De gelukkige huisvrouw op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De gelukkige huisvrouw met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De gelukkige huisvrouw downloaden

Het downloaden van De gelukkige huisvrouw is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De gelukkige huisvrouw ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De gelukkige huisvrouw streamen

Het streamen van De gelukkige huisvrouw heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De gelukkige huisvrouw online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De gelukkige huisvrouw kijkt. Ideaal!

De gelukkige huisvrouw torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De gelukkige huisvrouw. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De gelukkige huisvrouw trailer

Bekijk eerst even de trailer van De gelukkige huisvrouw voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.