De gelukkige huisvrouw
%
67

De gelukkige huisvrouw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De gelukkige huisvrouw

Moeite met waar je nou De gelukkige huisvrouw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De gelukkige huisvrouw

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Having enjoyed an elegant lifestyle courtesy of her husband's success in real estate, Lea feels up to the challenge of parenting -- until it arrives.

Regisseur en acteurs

 • Antoinette Beumer portait

  Antoinette Beumer

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Lea Meijer

 • Waldemar Torenstra portait

  Waldemar Torenstra

  Harry Meijer

 • Joke Tjalsma portait

  Joke Tjalsma

  Henriette

 • Jaap Spijkers portait

  Jaap Spijkers

  Theo

 • Myranda Jongeling portrait

  Myranda Jongeling

  Machteld

 • Gijs de Lange portrait

  Gijs de Lange

  Vader

 • Marcel Hensema portait

  Marcel Hensema

  Beau

 • Willem de Wolf portrait

  Willem de Wolf

  Enzo

 • Maike Meijer portait

  Maike Meijer

  Brigit

Trailers

De gelukkige huisvrouw

Benieuwd naar De gelukkige huisvrouw? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De gelukkige huisvrouw kunt bekijken.

De gelukkige huisvrouw streamen

Wil je De gelukkige huisvrouw streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De gelukkige huisvrouw gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De gelukkige huisvrouw downloaden

movies als De gelukkige huisvrouw kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De gelukkige huisvrouw. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De gelukkige huisvrouw. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De gelukkige huisvrouw torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De gelukkige huisvrouw te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De gelukkige huisvrouw trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De gelukkige huisvrouw je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!