De gelukkige huisvrouw
%
67

De gelukkige huisvrouw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De gelukkige huisvrouw

Moeite met waar je nou De gelukkige huisvrouw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De gelukkige huisvrouw

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Having enjoyed an elegant lifestyle courtesy of her husband's success in real estate, Lea feels up to the challenge of parenting -- until it arrives.

Regisseur en acteurs

 • Antoinette Beumer portait

  Antoinette Beumer

  Director

 • Carice van Houten portait

  Carice van Houten

  Lea Meijer

 • Waldemar Torenstra portait

  Waldemar Torenstra

  Harry Meijer

 • Joke Tjalsma portait

  Joke Tjalsma

  Henriette

 • Jaap Spijkers portait

  Jaap Spijkers

  Theo

 • Myranda Jongeling portrait

  Myranda Jongeling

  Machteld

 • Gijs de Lange portrait

  Gijs de Lange

  Vader

 • Marcel Hensema portait

  Marcel Hensema

  Beau

 • Willem de Wolf portrait

  Willem de Wolf

  Enzo

 • Maike Meijer portait

  Maike Meijer

  Brigit

Trailers

De gelukkige huisvrouw

Zin om De gelukkige huisvrouw lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De gelukkige huisvrouw te bekijken voor je op een rijtje.

De gelukkige huisvrouw downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De gelukkige huisvrouw downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De gelukkige huisvrouw. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De gelukkige huisvrouw er ook in SD heel goed uit.

De gelukkige huisvrouw streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De gelukkige huisvrouw net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De gelukkige huisvrouw hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De gelukkige huisvrouw helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De gelukkige huisvrouw torrent

Denk je dat je om De gelukkige huisvrouw te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De gelukkige huisvrouw trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De gelukkige huisvrouw de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.