De Goede Dood
%
67

De Goede Dood

Nu kijken

Kijk De Goede Dood

Moeite met waar je nou De Goede Dood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Goede Dood

Samenvatting

Als Bernhard kiest voor euthanasie, maakt dat heel wat los bij zijn naasten. Op de laatste avond die ze samen beleven wordt gezongen, gelachen en gehuild. Maar de twijfels en dilemma's overheersen, met het pijnlijke besef dat Bernhard er de volgende ochtend om 9 uur niet meer zal zijn.

Regisseur en acteurs

 • Wannie de Wijn portrait

  Wannie de Wijn

  Director

 • Wilbert Gieske portrait

  Wilbert Gieske

  Bernhard

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Michael

 • Hans Thissen portait

  Hans Thissen

  Ruben

 • Peter Tuinman portrait

  Peter Tuinman

  Robert

 • Will van Kralingen portait

  Will van Kralingen

  Hannah

De Goede Dood

Wil je De Goede Dood kijken? De movie van Wannie de Wijn uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Goede Dood op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Goede Dood met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Goede Dood downloaden

Het downloaden van De Goede Dood is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Goede Dood ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Goede Dood streamen

Het streamen van De Goede Dood heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Goede Dood online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Goede Dood kijkt. Ideaal!

De Goede Dood torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Goede Dood. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Goede Dood trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Goede Dood voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.