De Goede Dood
%
67

De Goede Dood

Nu kijken

Kijk De Goede Dood

Moeite met waar je nou De Goede Dood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Goede Dood

Samenvatting

Als Bernhard kiest voor euthanasie, maakt dat heel wat los bij zijn naasten. Op de laatste avond die ze samen beleven wordt gezongen, gelachen en gehuild. Maar de twijfels en dilemma's overheersen, met het pijnlijke besef dat Bernhard er de volgende ochtend om 9 uur niet meer zal zijn.

Regisseur en acteurs

 • Wannie de Wijn portrait

  Wannie de Wijn

  Director

 • Wilbert Gieske portrait

  Wilbert Gieske

  Bernhard

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Michael

 • Hans Thissen portait

  Hans Thissen

  Ruben

 • Peter Tuinman portrait

  Peter Tuinman

  Robert

 • Will van Kralingen portait

  Will van Kralingen

  Hannah

De Goede Dood

Veel gehoord over De Goede Dood en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Goede Dood heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Goede Dood streamen

Wil je De Goede Dood, de movie met Wilbert Gieske, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Goede Dood zelfs gratis kijken.

De Goede Dood downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Goede Dood ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Goede Dood er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Goede Dood torrent

Op zoek naar een torrent van De Goede Dood? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Goede Dood te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Goede Dood trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Goede Dood. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.