De Goede Dood
%
67

De Goede Dood

Nu kijken

Kijk De Goede Dood

Moeite met waar je nou De Goede Dood moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Goede Dood

Samenvatting

Als Bernhard kiest voor euthanasie, maakt dat heel wat los bij zijn naasten. Op de laatste avond die ze samen beleven wordt gezongen, gelachen en gehuild. Maar de twijfels en dilemma's overheersen, met het pijnlijke besef dat Bernhard er de volgende ochtend om 9 uur niet meer zal zijn.

Regisseur en acteurs

 • Wannie de Wijn portrait

  Wannie de Wijn

  Director

 • Wilbert Gieske portrait

  Wilbert Gieske

  Bernhard

 • Huub Stapel portait

  Huub Stapel

  Michael

 • Hans Thissen portait

  Hans Thissen

  Ruben

 • Peter Tuinman portrait

  Peter Tuinman

  Robert

 • Will van Kralingen portait

  Will van Kralingen

  Hannah

De Goede Dood

Zin om De Goede Dood lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Goede Dood te bekijken voor je op een rijtje.

De Goede Dood downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Goede Dood downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Goede Dood. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Goede Dood er ook in SD heel goed uit.

De Goede Dood streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Goede Dood net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Goede Dood hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Goede Dood helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Goede Dood torrent

Denk je dat je om De Goede Dood te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Goede Dood trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Goede Dood de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.