De Gouden Swipe
%
72

De Gouden Swipe

Kijk De Gouden Swipe

Moeite met waar je nou De Gouden Swipe moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Douwe Wallinga (Rense Westra) wint in de jaren '30 de meest felbegeerde Friese paardenrenprijs de Gouden swipe. Als hij met zijn vriend Wilco thuis zijn overwinning viert, komt zijn zoon Ate (Steven de Jong) de overwinningsroes verstoren met de beschuldiging dat Wilco in ruil voor een lening seks met Ate's moeder gehad heeft. Ate trekt bij zijn oom Ids in. Lange tijd praten vader en zoon niet met elkaar, totdat Douwe's vrouw toegeeft dat Ate gelijk had. De beide mannen verzoenen zich, maar als Ate verliefd wordt op de dochter van zijn vaders knecht (Maaike Schuurmans) ontstaat er weer een ruzie, die beslecht zal worden op de drafbaan. Ate wint de wedstrijd waarna Douwe hem de hand schud.

De Gouden Swipe

Zin om De Gouden Swipe lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Gouden Swipe te bekijken voor je op een rijtje.

De Gouden Swipe downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Gouden Swipe downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Gouden Swipe. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Gouden Swipe er ook in SD heel goed uit.

De Gouden Swipe streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Gouden Swipe net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Gouden Swipe hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Gouden Swipe helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Gouden Swipe torrent

Denk je dat je om De Gouden Swipe te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Gouden Swipe trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Gouden Swipe de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.