De griezelbus
%
55

De griezelbus

Nu kijken

Kijk De griezelbus

Moeite met waar je nou De griezelbus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De griezelbus

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Het elfjarige buitenbeentje Onnoval schrijft een angstaanjagend verhaal waarin een schoolreisje met zijn klas een nachtmerrie wordt. Maar als de duivelse Ferluci dit tot werkelijkheid maakt, moet Onnoval ervoor zorgen dat er geen slachtoffers vallen.

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Theu Boermans portait

  Theu Boermans

  Actor

 • Edo Brunner portrait

  Edo Brunner

  Actor

 • Romijn Conen portait

  Romijn Conen

  Actor

 • Fred Goessens portrait

  Fred Goessens

  Actor

De griezelbus

Wil je De griezelbus kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2005 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De griezelbus streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De griezelbus niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De griezelbus zelfs gratis bekijken.

De griezelbus downloaden

Wil je De griezelbus ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De griezelbus overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De griezelbus torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De griezelbus is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De griezelbus trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De griezelbus de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.