De griezelbus
%
55

De griezelbus

Nu kijken

Kijk De griezelbus

Moeite met waar je nou De griezelbus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De griezelbus

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Het elfjarige buitenbeentje Onnoval schrijft een angstaanjagend verhaal waarin een schoolreisje met zijn klas een nachtmerrie wordt. Maar als de duivelse Ferluci dit tot werkelijkheid maakt, moet Onnoval ervoor zorgen dat er geen slachtoffers vallen.

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Theu Boermans portait

  Theu Boermans

  Actor

 • Edo Brunner portrait

  Edo Brunner

  Actor

 • Romijn Conen portait

  Romijn Conen

  Actor

 • Fred Goessens portrait

  Fred Goessens

  Actor

De griezelbus

De griezelbus streamen

De griezelbus streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De griezelbus downloaden

Zin om De griezelbus te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De griezelbus te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De griezelbus torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De griezelbus makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De griezelbus trailer

Wil je er zeker van zijn dat De griezelbus jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.