De griezelbus
%
55

De griezelbus

Nu kijken

Kijk De griezelbus

Moeite met waar je nou De griezelbus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De griezelbus

Bekijk nog 13 bronnen

Samenvatting

Het elfjarige buitenbeentje Onnoval schrijft een angstaanjagend verhaal waarin een schoolreisje met zijn klas een nachtmerrie wordt. Maar als de duivelse Ferluci dit tot werkelijkheid maakt, moet Onnoval ervoor zorgen dat er geen slachtoffers vallen.

Regisseur en acteurs

 • Pieter Kuijpers portait

  Pieter Kuijpers

  Director

 • Theu Boermans portait

  Theu Boermans

  Actor

 • Edo Brunner portrait

  Edo Brunner

  Actor

 • Romijn Conen portait

  Romijn Conen

  Actor

 • Fred Goessens portrait

  Fred Goessens

  Actor

De griezelbus

Veel gehoord over De griezelbus en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De griezelbus heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De griezelbus streamen

Wil je De griezelbus, de movie met Theu Boermans, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De griezelbus zelfs gratis kijken.

De griezelbus downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De griezelbus ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De griezelbus er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De griezelbus torrent

Op zoek naar een torrent van De griezelbus? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De griezelbus te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De griezelbus trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De griezelbus. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.