De groeten van Mike!
%
67

De groeten van Mike!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De groeten van Mike!

Moeite met waar je nou De groeten van Mike! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De groeten van Mike!

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

De Groeten van Mike! is dé ontroerende en grappige kerstfamiliefilm van het jaar, van de makers van Kruimeltje en Pietje Bell. Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Een lieve verpleegkundige schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en het lijkt erop dat Mike naar een pleeggezin moet. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Lukt het hem om kerst thuis bij zijn moeder te vieren?

Regisseur en acteurs

 • Maria Peters portrait

  Maria Peters

  Director

 • Bracha van Doesburgh portait

  Bracha van Doesburgh

  Natasja Vasilovski

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Mike Vasilovski

 • Faas Wijn portrait

  Faas Wijn

  Vincent

Trailers

De groeten van Mike!

Zin om De groeten van Mike! lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De groeten van Mike! te bekijken voor je op een rijtje.

De groeten van Mike! downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De groeten van Mike! downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De groeten van Mike!. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De groeten van Mike! er ook in SD heel goed uit.

De groeten van Mike! streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De groeten van Mike! net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De groeten van Mike! hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De groeten van Mike! helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De groeten van Mike! torrent

Denk je dat je om De groeten van Mike! te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De groeten van Mike! trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De groeten van Mike! de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.