De groeten van Mike!
%
67

De groeten van Mike!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De groeten van Mike!

Moeite met waar je nou De groeten van Mike! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De groeten van Mike!

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De Groeten van Mike! is dé ontroerende en grappige kerstfamiliefilm van het jaar, van de makers van Kruimeltje en Pietje Bell. Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Een lieve verpleegkundige schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en het lijkt erop dat Mike naar een pleeggezin moet. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Lukt het hem om kerst thuis bij zijn moeder te vieren?

Regisseur en acteurs

 • Maria Peters portrait

  Maria Peters

  Director

 • Bracha van Doesburgh portait

  Bracha van Doesburgh

  Natasja Vasilovski

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Mike Vasilovski

 • Faas Wijn portrait

  Faas Wijn

  Vincent

Trailers

De groeten van Mike!

Veel gehoord over De groeten van Mike! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De groeten van Mike! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De groeten van Mike! streamen

Wil je De groeten van Mike!, de movie met Bracha van Doesburgh, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De groeten van Mike! zelfs gratis kijken.

De groeten van Mike! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De groeten van Mike! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De groeten van Mike! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De groeten van Mike! torrent

Op zoek naar een torrent van De groeten van Mike!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De groeten van Mike! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De groeten van Mike! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De groeten van Mike!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.