De groeten van Mike!
%
67

De groeten van Mike!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De groeten van Mike!

Moeite met waar je nou De groeten van Mike! moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De groeten van Mike!

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De Groeten van Mike! is dé ontroerende en grappige kerstfamiliefilm van het jaar, van de makers van Kruimeltje en Pietje Bell. Mike heeft maanden in het ziekenhuis gelegen en mag nu eindelijk naar huis, maar zijn moeder komt hem maar niet ophalen. Een lieve verpleegkundige schakelt uit bezorgdheid Jeugdzorg in en het lijkt erop dat Mike naar een pleeggezin moet. Belachelijk, vindt Mike. Hij weet ook wel dat zijn moeder soms wat teveel drinkt, maar hij kan toch ook voor zichzelf zorgen? Samen met zijn kamergenootje Vincent, bedenkt hij allerlei manieren om de plannen van Jeugdzorg te dwarsbomen. Lukt het hem om kerst thuis bij zijn moeder te vieren?

Regisseur en acteurs

 • Maria Peters portrait

  Maria Peters

  Director

 • Bracha van Doesburgh portait

  Bracha van Doesburgh

  Natasja Vasilovski

 • Maas Bronkhuyzen portait

  Maas Bronkhuyzen

  Mike Vasilovski

 • Faas Wijn portrait

  Faas Wijn

  Vincent

Trailers

De groeten van Mike!

De groeten van Mike! streamen

De groeten van Mike! streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De groeten van Mike! downloaden

Zin om De groeten van Mike! te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De groeten van Mike! te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De groeten van Mike! torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De groeten van Mike! makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De groeten van Mike! trailer

Wil je er zeker van zijn dat De groeten van Mike! jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.