De GVR
%
67

De GVR

Bekijk de trailer

Kijk De GVR

Moeite met waar je nou De GVR moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Sophie wordt weggerukt uit haar weeshuis 's morgens vroeg door de GVR (Grote Vriendelijke Reus). Ze merkt dat hij zich bezighoudt met mysterieuze activiteiten. Ze is al snel op haar gemak, wanneer ze leert dat het de taak van de GVR is om dromen te verzamelen, ordenen en om de aangename dromen aan kinderen te geven. Ze sluit zich bij hem aan die avond, maar gemene reuzen volgen hen en zij zijn van plan om de kinderen van de wereld op te eten.

Regisseur en acteurs

 • Brian Cosgrove portrait

  Brian Cosgrove

  Director

 • David Jason portait

  David Jason

  The BFG

 • Amanda Root portait

  Amanda Root

  Sophie

Trailers

De GVR

Wil je De GVR kijken? De movie van Brian Cosgrove uit 1989 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De GVR op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De GVR met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De GVR downloaden

Het downloaden van De GVR is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De GVR ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De GVR streamen

Het streamen van De GVR heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De GVR online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De GVR kijkt. Ideaal!

De GVR torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De GVR. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De GVR trailer

Bekijk eerst even de trailer van De GVR voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.