De GVR
%
67

De GVR

Bekijk de trailer

Kijk De GVR

Moeite met waar je nou De GVR moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Sophie wordt weggerukt uit haar weeshuis 's morgens vroeg door de GVR (Grote Vriendelijke Reus). Ze merkt dat hij zich bezighoudt met mysterieuze activiteiten. Ze is al snel op haar gemak, wanneer ze leert dat het de taak van de GVR is om dromen te verzamelen, ordenen en om de aangename dromen aan kinderen te geven. Ze sluit zich bij hem aan die avond, maar gemene reuzen volgen hen en zij zijn van plan om de kinderen van de wereld op te eten.

Regisseur en acteurs

 • Brian Cosgrove portait

  Brian Cosgrove

  Director

 • David Jason portait

  David Jason

  The BFG

 • Amanda Root portait

  Amanda Root

  Sophie

Trailers

De GVR

Wil je De GVR kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1989 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De GVR streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De GVR niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De GVR zelfs gratis bekijken.

De GVR downloaden

Wil je De GVR ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De GVR overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De GVR torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De GVR is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De GVR trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De GVR de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.