De Helaasheid der Dingen
%
74

De Helaasheid der Dingen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Helaasheid der Dingen

Moeite met waar je nou De Helaasheid der Dingen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Helaasheid der Dingen

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

DE HELAASHEID DER DINGEN vertelt het verhaal van de 13-jarige Gunther Strobbe die met zijn vader Celle en zijn drie ooms bij zijn grootmoeder samenwoont in het Vlaamse plaatsje Reetveerdegem. Gunther wordt dagelijks geconfronteerd met het volstrekt nutteloze bestaan van dit mannengezin, bestaande uit het consumeren van grote hoeveelheden alcohol, rokkenjagen en schaamteloos nietsdoen. Alles wijst erop dat Gunther hetzelfde lot beschoren is als zijn vader en ooms. Kan iemand ooit ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

Regisseur en acteurs

 • Felix Van Groeningen portrait

  Felix Van Groeningen

  Director

 • Kenneth Vanbaeden portrait

  Kenneth Vanbaeden

  Kleine Gunther Strobbe (13 jaar)

 • Valentijn Dhaenens portrait

  Valentijn Dhaenens

  Gunther Strobbe

 • Koen De Graeve portait

  Koen De Graeve

  Marcel 'Celle' Strobbe

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Lowie 'Petrol' Strobbe

 • Johan Heldenbergh portait

  Johan Heldenbergh

  Pieter 'Breejen' Strobbe

 • Bert Haelvoet portrait

  Bert Haelvoet

  Koen Strobbe

 • Gilda De Bal portait

  Gilda De Bal

  Meetje

 • Natali Broods portait

  Natali Broods

  Rosie

 • Pauline Grossen portrait

  Pauline Grossen

  Sylvie

 • Sofie Palmers portrait

  Sofie Palmers

  Vriendin Gunther

 • Guy Dermul portait

  Guy Dermul

  Directeur school

 • Jos Geens portrait

  Jos Geens

  André

 • Charlotte Vandermeersch portait

  Charlotte Vandermeersch

  Konijn

Trailers

De Helaasheid der Dingen

Wil je De Helaasheid der Dingen kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De Helaasheid der Dingen streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De Helaasheid der Dingen niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De Helaasheid der Dingen zelfs gratis bekijken.

De Helaasheid der Dingen downloaden

Wil je De Helaasheid der Dingen ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De Helaasheid der Dingen overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De Helaasheid der Dingen torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De Helaasheid der Dingen is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De Helaasheid der Dingen trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De Helaasheid der Dingen de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.