De Helaasheid der Dingen
%
74

De Helaasheid der Dingen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Helaasheid der Dingen

Moeite met waar je nou De Helaasheid der Dingen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Helaasheid der Dingen

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

DE HELAASHEID DER DINGEN vertelt het verhaal van de 13-jarige Gunther Strobbe die met zijn vader Celle en zijn drie ooms bij zijn grootmoeder samenwoont in het Vlaamse plaatsje Reetveerdegem. Gunther wordt dagelijks geconfronteerd met het volstrekt nutteloze bestaan van dit mannengezin, bestaande uit het consumeren van grote hoeveelheden alcohol, rokkenjagen en schaamteloos nietsdoen. Alles wijst erop dat Gunther hetzelfde lot beschoren is als zijn vader en ooms. Kan iemand ooit ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

Regisseur en acteurs

 • Felix Van Groeningen portrait

  Felix Van Groeningen

  Director

 • Kenneth Vanbaeden portrait

  Kenneth Vanbaeden

  Kleine Gunther Strobbe (13 jaar)

 • Valentijn Dhaenens portrait

  Valentijn Dhaenens

  Gunther Strobbe

 • Koen De Graeve portait

  Koen De Graeve

  Marcel 'Celle' Strobbe

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Lowie 'Petrol' Strobbe

 • Johan Heldenbergh portait

  Johan Heldenbergh

  Pieter 'Breejen' Strobbe

 • Bert Haelvoet portrait

  Bert Haelvoet

  Koen Strobbe

 • Gilda De Bal portait

  Gilda De Bal

  Meetje

 • Natali Broods portait

  Natali Broods

  Rosie

 • Pauline Grossen portrait

  Pauline Grossen

  Sylvie

 • Sofie Palmers portrait

  Sofie Palmers

  Vriendin Gunther

 • Guy Dermul portait

  Guy Dermul

  Directeur school

 • Jos Geens portrait

  Jos Geens

  André

 • Charlotte Vandermeersch portait

  Charlotte Vandermeersch

  Konijn

Trailers

De Helaasheid der Dingen

Wil je De Helaasheid der Dingen kijken? De movie van Felix Van Groeningen uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Helaasheid der Dingen op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Helaasheid der Dingen met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Helaasheid der Dingen downloaden

Het downloaden van De Helaasheid der Dingen is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Helaasheid der Dingen ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Helaasheid der Dingen streamen

Het streamen van De Helaasheid der Dingen heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Helaasheid der Dingen online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Helaasheid der Dingen kijkt. Ideaal!

De Helaasheid der Dingen torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Helaasheid der Dingen. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Helaasheid der Dingen trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Helaasheid der Dingen voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.