De Helaasheid der Dingen
%
74

De Helaasheid der Dingen

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Helaasheid der Dingen

Moeite met waar je nou De Helaasheid der Dingen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Helaasheid der Dingen

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

DE HELAASHEID DER DINGEN vertelt het verhaal van de 13-jarige Gunther Strobbe die met zijn vader Celle en zijn drie ooms bij zijn grootmoeder samenwoont in het Vlaamse plaatsje Reetveerdegem. Gunther wordt dagelijks geconfronteerd met het volstrekt nutteloze bestaan van dit mannengezin, bestaande uit het consumeren van grote hoeveelheden alcohol, rokkenjagen en schaamteloos nietsdoen. Alles wijst erop dat Gunther hetzelfde lot beschoren is als zijn vader en ooms. Kan iemand ooit ontsnappen aan de helaasheid der dingen?

Regisseur en acteurs

 • Felix Van Groeningen portrait

  Felix Van Groeningen

  Director

 • Kenneth Vanbaeden portrait

  Kenneth Vanbaeden

  Kleine Gunther Strobbe (13 jaar)

 • Valentijn Dhaenens portrait

  Valentijn Dhaenens

  Gunther Strobbe

 • Koen De Graeve portait

  Koen De Graeve

  Marcel 'Celle' Strobbe

 • Wouter Hendrickx portait

  Wouter Hendrickx

  Lowie 'Petrol' Strobbe

 • Johan Heldenbergh portait

  Johan Heldenbergh

  Pieter 'Breejen' Strobbe

 • Bert Haelvoet portrait

  Bert Haelvoet

  Koen Strobbe

 • Gilda De Bal portait

  Gilda De Bal

  Meetje

 • Natali Broods portait

  Natali Broods

  Rosie

 • Pauline Grossen portrait

  Pauline Grossen

  Sylvie

 • Sofie Palmers portrait

  Sofie Palmers

  Vriendin Gunther

 • Guy Dermul portait

  Guy Dermul

  Directeur school

 • Jos Geens portrait

  Jos Geens

  André

 • Charlotte Vandermeersch portait

  Charlotte Vandermeersch

  Konijn

Trailers

De Helaasheid der Dingen

Veel gehoord over De Helaasheid der Dingen en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Helaasheid der Dingen heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Helaasheid der Dingen streamen

Wil je De Helaasheid der Dingen, de movie met Kenneth Vanbaeden, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Helaasheid der Dingen zelfs gratis kijken.

De Helaasheid der Dingen downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Helaasheid der Dingen ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Helaasheid der Dingen er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Helaasheid der Dingen torrent

Op zoek naar een torrent van De Helaasheid der Dingen? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Helaasheid der Dingen te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Helaasheid der Dingen trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Helaasheid der Dingen. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.