De Held
%
49

De Held

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Held

Moeite met waar je nou De Held moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Held

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Sara Silverstein (Monic Hendrickx) is net met haar man Jacob (Fedja van Huêt) en kinderen teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon Mich (Thijs Boermans) zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich overrompeld en machteloos. Juist op dat moment komt haar vader Herman (Hans Croiset) plotseling te overlijden en wordt Sara aangerand door een vermomde man die haar lijkt te kennen. Als vlak daarna het gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de reeks bedreigingen een hoogtepunt. Houdt dit alles verband met het mysterieuze oorlogsverleden van haar vader? Sara moet de familiegeschiedenis ontrafelen om te ontdekken wie hen bedreigt en tegelijkertijd een manier vinden om haar familie bij elkaar te houden. De Held is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jessica Durlacher. Het is 21 september de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2016.

Regisseur en acteurs

  • Menno Meyjes portrait

    Menno Meyjes

    Director

Trailers

De Held

Veel gehoord over De Held en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Held heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Held streamen

Wil je De Held, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Held zelfs gratis kijken.

De Held downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Held ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Held er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Held torrent

Op zoek naar een torrent van De Held? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Held te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Held trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Held. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.