De Held
%
49

De Held

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Held

Moeite met waar je nou De Held moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Held

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Sara Silverstein (Monic Hendrickx) is net met haar man Jacob (Fedja van Huêt) en kinderen teruggekeerd uit Los Angeles. Ze is eigenlijk nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon Mich (Thijs Boermans) zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich overrompeld en machteloos. Juist op dat moment komt haar vader Herman (Hans Croiset) plotseling te overlijden en wordt Sara aangerand door een vermomde man die haar lijkt te kennen. Als vlak daarna het gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de reeks bedreigingen een hoogtepunt. Houdt dit alles verband met het mysterieuze oorlogsverleden van haar vader? Sara moet de familiegeschiedenis ontrafelen om te ontdekken wie hen bedreigt en tegelijkertijd een manier vinden om haar familie bij elkaar te houden. De Held is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jessica Durlacher. Het is 21 september de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2016.

Regisseur en acteurs

  • Menno Meyjes portrait

    Menno Meyjes

    Director

Trailers

De Held

Zin om De Held lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De Held te bekijken voor je op een rijtje.

De Held downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De Held downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Held. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De Held er ook in SD heel goed uit.

De Held streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De Held net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De Held hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De Held helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De Held torrent

Denk je dat je om De Held te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De Held trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De Held de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.