De Helleveeg
%
68

De Helleveeg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Helleveeg

Moeite met waar je nou De Helleveeg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Helleveeg

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

In de Helleveeg, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden, maken we kennis met Tiny (Hannah Hoekstra), een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert (Benja Bruijning) is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders (Anneke Blok en Gijs Scholten van Aschat) en haar zus Hanny (Hadewych Minis) maken zich echter zorgen over Tiny. Zal ze ooit de juiste man vinden en zich als een correcte vrouw weten te gedragen? De reden van de moeizame band tussen Tiny en haar familie blijkt echter veel complexer te zijn dan we in eerste instantie kunnen vermoeden. De Helleveeg is een bitterzoet familiedrama met een sterrencast bestaande uit onder meer Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis, Anneke Blok, Gijs Scholten van Aschat, Frank Lammers, Robert de Hoog en Beau Schneider. De regie van de film ligt in handen van André van Duren (De Bende van Oss).

Regisseur en acteurs

 • André van Duren portrait

  André van Duren

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Actor

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Actor

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Actor

 • Benja Bruijning portait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Beau Schneider portrait

  Beau Schneider

  Actor

Trailers

De Helleveeg

Wil je De Helleveeg kijken? De movie van André van Duren uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Helleveeg op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Helleveeg met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Helleveeg downloaden

Het downloaden van De Helleveeg is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Helleveeg ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Helleveeg streamen

Het streamen van De Helleveeg heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Helleveeg online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Helleveeg kijkt. Ideaal!

De Helleveeg torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Helleveeg. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Helleveeg trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Helleveeg voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.