De Helleveeg
%
68

De Helleveeg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Helleveeg

Moeite met waar je nou De Helleveeg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Helleveeg

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

In de Helleveeg, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden, maken we kennis met Tiny (Hannah Hoekstra), een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert (Benja Bruijning) is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders (Anneke Blok en Gijs Scholten van Aschat) en haar zus Hanny (Hadewych Minis) maken zich echter zorgen over Tiny. Zal ze ooit de juiste man vinden en zich als een correcte vrouw weten te gedragen? De reden van de moeizame band tussen Tiny en haar familie blijkt echter veel complexer te zijn dan we in eerste instantie kunnen vermoeden. De Helleveeg is een bitterzoet familiedrama met een sterrencast bestaande uit onder meer Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis, Anneke Blok, Gijs Scholten van Aschat, Frank Lammers, Robert de Hoog en Beau Schneider. De regie van de film ligt in handen van André van Duren (De Bende van Oss).

Regisseur en acteurs

 • André van Duren portrait

  André van Duren

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Actor

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Actor

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Actor

 • Benja Bruijning portait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Beau Schneider portrait

  Beau Schneider

  Actor

Trailers

De Helleveeg

Benieuwd naar De Helleveeg? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Helleveeg kunt bekijken.

De Helleveeg streamen

Wil je De Helleveeg streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Helleveeg gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Helleveeg downloaden

movies als De Helleveeg kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Helleveeg. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Helleveeg. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Helleveeg torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Helleveeg te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Helleveeg trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Helleveeg je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!