The Helleveeg
%
68

The Helleveeg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Helleveeg

Moeite met waar je nou The Helleveeg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Helleveeg

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In de Helleveeg, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden, maken we kennis met Tiny (Hannah Hoekstra), een pittige en imposante verschijning die alle mannen in Brabant gek weet te maken. Haar twaalf jaar jongere neefje Albert (Benja Bruijning) is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders (Anneke Blok en Gijs Scholten van Aschat) en haar zus Hanny (Hadewych Minis) maken zich echter zorgen over Tiny. Zal ze ooit de juiste man vinden en zich als een correcte vrouw weten te gedragen? De reden van de moeizame band tussen Tiny en haar familie blijkt echter veel complexer te zijn dan we in eerste instantie kunnen vermoeden. De Helleveeg is een bitterzoet familiedrama met een sterrencast bestaande uit onder meer Hannah Hoekstra, Benja Bruijning, Hadewych Minis, Anneke Blok, Gijs Scholten van Aschat, Frank Lammers, Robert de Hoog en Beau Schneider. De regie van de film ligt in handen van André van Duren (De Bende van Oss).

Regisseur en acteurs

 • André van Duren portrait

  André van Duren

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Actor

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Actor

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Actor

 • Benja Bruijning portait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Beau Schneider portrait

  Beau Schneider

  Actor

Trailers

The Helleveeg

Zin om The Helleveeg lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Helleveeg te bekijken voor je op een rijtje.

The Helleveeg downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Helleveeg downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Helleveeg. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Helleveeg er ook in SD heel goed uit.

The Helleveeg streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Helleveeg net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Helleveeg hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Helleveeg helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Helleveeg torrent

Denk je dat je om The Helleveeg te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Helleveeg trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Helleveeg de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.