De Helleveeg
%
68

De Helleveeg

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Helleveeg

Moeite met waar je nou De Helleveeg moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Helleveeg

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

In het bitterzoete familiedrama De Helleveeg, gebaseerd op de succesvolle, gelijknamige roman van A.F.Th. van der Heijden, maken we kennis met Tiny, een sterke eigenzinnige vrouw. Haar neefje Albert is gefascineerd door zijn bijzondere tante en dol op haar verhalen. Haar ouders en zus hebben een moeizame relatie met Tiny. De reden hiervan blijkt veel complexer te zijn dan we in eerste instantie kunnen vermoeden…

Regisseur en acteurs

 • André van Duren portrait

  André van Duren

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Actor

 • Halina Reijn portait

  Halina Reijn

  Actor

 • Frank Lammers portait

  Frank Lammers

  Actor

 • Benja Bruijning portait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Anneke Blok portrait

  Anneke Blok

  Actor

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Beau Schneider portrait

  Beau Schneider

  Actor

Trailers

De Helleveeg

Veel gehoord over De Helleveeg en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Helleveeg heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Helleveeg streamen

Wil je De Helleveeg, de movie met Hannah Hoekstra, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Helleveeg zelfs gratis kijken.

De Helleveeg downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Helleveeg ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Helleveeg er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Helleveeg torrent

Op zoek naar een torrent van De Helleveeg? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Helleveeg te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Helleveeg trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Helleveeg. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.