De Indiaan
%
63

De Indiaan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Indiaan

Moeite met waar je nou De Indiaan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Indiaan

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

DE INDIAAN vertelt het verhaal van de achtjarige Koos die graag op zijn imposante, oer-Hollandse vader wil lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtige indiaan te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Houtman portrait

  Ineke Houtman

  Director

 • Matthias den Besten portrait

  Matthias den Besten

  Koos

 • Bastiaan Ragas portrait

  Bastiaan Ragas

  Jaap

 • Angelique de Bruijne portait

  Angelique de Bruijne

  Tjitske

 • Hans Dagelet portait

  Hans Dagelet

  granddad Douwe

 • Claire Lapadu portrait

  Claire Lapadu

  Isa

 • David Verbaas portrait

  David Verbaas

  Illari

Trailers

De Indiaan

Op zoek naar De Indiaan? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De Indiaan streamen

Het streamen van movies als De Indiaan heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als De Indiaan waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De Indiaan dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De Indiaan downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als De Indiaan te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De Indiaan torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De Indiaan trailer

Weet je nog niet zeker of De Indiaan jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.