De Indiaan
%
63

De Indiaan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Indiaan

Moeite met waar je nou De Indiaan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Indiaan

Samenvatting

DE INDIAAN vertelt het verhaal van de achtjarige Koos die graag op zijn imposante, oer-Hollandse vader wil lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtige indiaan te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Houtman portrait

  Ineke Houtman

  Director

 • Matthias den Besten portrait

  Matthias den Besten

  Koos

 • Bastiaan Ragas portrait

  Bastiaan Ragas

  Jaap

 • Angelique de Bruijne portait

  Angelique de Bruijne

  Tjitske

 • Hans Dagelet portait

  Hans Dagelet

  granddad Douwe

 • Claire Lapadu portrait

  Claire Lapadu

  Isa

 • David Verbaas portrait

  David Verbaas

  Illari

Trailers

De Indiaan

Veel gehoord over De Indiaan en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Indiaan heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Indiaan streamen

Wil je De Indiaan, de movie met Matthias den Besten, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Indiaan zelfs gratis kijken.

De Indiaan downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Indiaan ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Indiaan er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Indiaan torrent

Op zoek naar een torrent van De Indiaan? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Indiaan te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Indiaan trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Indiaan. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.