De Indiaan
%
63

De Indiaan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Indiaan

Moeite met waar je nou De Indiaan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Indiaan

Samenvatting

DE INDIAAN vertelt het verhaal van de achtjarige Koos die graag op zijn imposante, oer-Hollandse vader wil lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtige indiaan te zijn.

Regisseur en acteurs

 • Ineke Houtman portrait

  Ineke Houtman

  Director

 • Matthias den Besten portrait

  Matthias den Besten

  Koos

 • Bastiaan Ragas portrait

  Bastiaan Ragas

  Jaap

 • Angelique de Bruijne portait

  Angelique de Bruijne

  Tjitske

 • Hans Dagelet portait

  Hans Dagelet

  granddad Douwe

 • Claire Lapadu portrait

  Claire Lapadu

  Isa

 • David Verbaas portrait

  David Verbaas

  Illari

Trailers

De Indiaan

Wil je De Indiaan kijken? De movie van Ineke Houtman uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Indiaan op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Indiaan met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Indiaan downloaden

Het downloaden van De Indiaan is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Indiaan ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Indiaan streamen

Het streamen van De Indiaan heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Indiaan online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Indiaan kijkt. Ideaal!

De Indiaan torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Indiaan. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Indiaan trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Indiaan voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.