The Little Mermaid II: Return To the Sea
%
56

The Little Mermaid II: Return To the Sea

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Little Mermaid II: Return To the Sea

Moeite met waar je nou The Little Mermaid II: Return To the Sea moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Little Mermaid II: Return To the Sea

Samenvatting

Ondanks de waarschuwingen van haar ouders beleeft halfzeemeermin Melody avonturen in de zee in deze sequel op De kleine zeemeermin van Disney.

Regisseur en acteurs

 • Jim Kammerud portrait

  Jim Kammerud

  director

 • Brian Smith portrait

  Brian Smith

  director

 • Edie McClurg portrait

  Edie McClurg

  actor

 • Rene Auberjonois portrait

  Rene Auberjonois

  actor

 • Rob Paulsen portrait

  Rob Paulsen

  actor

 • Stephen Furst portrait

  Stephen Furst

  actor

 • Max Casella portrait

  Max Casella

  actor

 • Clancy Brown portrait

  Clancy Brown

  actor

 • Kenneth Mars portrait

  Kenneth Mars

  actor

 • Pat Carroll portrait

  Pat Carroll

  actor

 • Tara Strong portrait

  Tara Strong

  actor

 • Buddy Hackett portrait

  Buddy Hackett

  actor

 • Samuel E. Wright portrait

  Samuel E. Wright

  actor

 • Jodi Benson portrait

  Jodi Benson

  actor

Trailers

The Little Mermaid II: Return To the Sea

Zin om The Little Mermaid II: Return To the Sea lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Little Mermaid II: Return To the Sea te bekijken voor je op een rijtje.

The Little Mermaid II: Return To the Sea downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Little Mermaid II: Return To the Sea downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Little Mermaid II: Return To the Sea. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Little Mermaid II: Return To the Sea er ook in SD heel goed uit.

The Little Mermaid II: Return To the Sea streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Little Mermaid II: Return To the Sea net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Little Mermaid II: Return To the Sea hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Little Mermaid II: Return To the Sea helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Little Mermaid II: Return To the Sea torrent

Denk je dat je om The Little Mermaid II: Return To the Sea te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Little Mermaid II: Return To the Sea trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of The Little Mermaid II: Return To the Sea de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.