De klokkenluider van de Notre Dame II
%
48

De klokkenluider van de Notre Dame II

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De klokkenluider van de Notre Dame II

Moeite met waar je nou De klokkenluider van de Notre Dame II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De klokkenluider van de Notre Dame II

Samenvatting

Nu Frollo dood is kan Quasimodo de toren van de Notre Dame verlaten wanneer hij het wil, maar hij is en blijft de klokkenluider. Maar La Fidele, de bekendste klok van de Notre Dame is in gevaar, want de dievenbende van circusbaas Sarousch wil ze stelen. Deze meester in magie dwingt zijn assistente Madelein om Quasimodo af te leiden, zodat hij zijn slag kan slaan. Maar wanneer de kleine Zephyr de roof probeert tegen te gaan, moet Quasimodo zich haasten om zowel zijn vriend als de klok te redden ...

Regisseur en acteurs

 • Bradley Raymond portait

  Bradley Raymond

  Director

 • Tom Hulce portait

  Tom Hulce

  Quasimodo (voice)

 • Jennifer Love Hewitt portait

  Jennifer Love Hewitt

  Madellaine (voice)

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Phoebus (voice)

 • Michael McKean portait

  Michael McKean

  Sarousch (voice)

 • Demi Moore portait

  Demi Moore

  Esmeralda (voice)

 • Haley Joel Osment portait

  Haley Joel Osment

  Zephyr (voice)

 • Jason Alexander portait

  Jason Alexander

  Gargoyle Hugo (voice)

 • Charles Kimbrough portait

  Charles Kimbrough

  Gargoyle Victor (voice)

 • Jane Withers portait

  Jane Withers

  Gargoyle Laverne (voice)

 • Paul Kandel portait

  Paul Kandel

  Clopin (voice)

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Archdeacon (voice)

 • Joe Lala portait

  Joe Lala

  Guard #1 (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Achilles & Djali (voice)

 • April Winchell portait

  April Winchell

  Lady DeBurne (voice)

Trailers

De klokkenluider van de Notre Dame II

Zin om De klokkenluider van de Notre Dame II lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De klokkenluider van de Notre Dame II te bekijken voor je op een rijtje.

De klokkenluider van de Notre Dame II downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De klokkenluider van de Notre Dame II downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De klokkenluider van de Notre Dame II. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De klokkenluider van de Notre Dame II er ook in SD heel goed uit.

De klokkenluider van de Notre Dame II streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De klokkenluider van de Notre Dame II net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De klokkenluider van de Notre Dame II hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De klokkenluider van de Notre Dame II helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De klokkenluider van de Notre Dame II torrent

Denk je dat je om De klokkenluider van de Notre Dame II te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De klokkenluider van de Notre Dame II trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De klokkenluider van de Notre Dame II de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.