De klokkenluider van de Notre Dame II
%
48

De klokkenluider van de Notre Dame II

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De klokkenluider van de Notre Dame II

Moeite met waar je nou De klokkenluider van de Notre Dame II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De klokkenluider van de Notre Dame II

Samenvatting

Nu Frollo dood is kan Quasimodo de toren van de Notre Dame verlaten wanneer hij het wil, maar hij is en blijft de klokkenluider. Maar La Fidele, de bekendste klok van de Notre Dame is in gevaar, want de dievenbende van circusbaas Sarousch wil ze stelen. Deze meester in magie dwingt zijn assistente Madelein om Quasimodo af te leiden, zodat hij zijn slag kan slaan. Maar wanneer de kleine Zephyr de roof probeert tegen te gaan, moet Quasimodo zich haasten om zowel zijn vriend als de klok te redden ...

Regisseur en acteurs

 • Bradley Raymond portait

  Bradley Raymond

  Director

 • Tom Hulce portait

  Tom Hulce

  Quasimodo (voice)

 • Jennifer Love Hewitt portait

  Jennifer Love Hewitt

  Madellaine (voice)

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Phoebus (voice)

 • Michael McKean portait

  Michael McKean

  Sarousch (voice)

 • Demi Moore portait

  Demi Moore

  Esmeralda (voice)

 • Haley Joel Osment portait

  Haley Joel Osment

  Zephyr (voice)

 • Jason Alexander portait

  Jason Alexander

  Gargoyle Hugo (voice)

 • Charles Kimbrough portait

  Charles Kimbrough

  Gargoyle Victor (voice)

 • Jane Withers portait

  Jane Withers

  Gargoyle Laverne (voice)

 • Paul Kandel portait

  Paul Kandel

  Clopin (voice)

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Archdeacon (voice)

 • Joe Lala portait

  Joe Lala

  Guard #1 (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Achilles & Djali (voice)

 • April Winchell portait

  April Winchell

  Lady DeBurne (voice)

Trailers

De klokkenluider van de Notre Dame II

Wil je De klokkenluider van de Notre Dame II kijken? De movie van Bradley Raymond uit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De klokkenluider van de Notre Dame II op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De klokkenluider van de Notre Dame II met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De klokkenluider van de Notre Dame II downloaden

Het downloaden van De klokkenluider van de Notre Dame II is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De klokkenluider van de Notre Dame II ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De klokkenluider van de Notre Dame II streamen

Het streamen van De klokkenluider van de Notre Dame II heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De klokkenluider van de Notre Dame II online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De klokkenluider van de Notre Dame II kijkt. Ideaal!

De klokkenluider van de Notre Dame II torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De klokkenluider van de Notre Dame II. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De klokkenluider van de Notre Dame II trailer

Bekijk eerst even de trailer van De klokkenluider van de Notre Dame II voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.