The Hunchback of Notre Dame II
%
48

The Hunchback of Notre Dame II

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Hunchback of Notre Dame II

Moeite met waar je nou The Hunchback of Notre Dame II moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Hunchback of Notre Dame II

Samenvatting

Nu Frollo dood is kan Quasimodo de toren van de Notre Dame verlaten wanneer hij het wil, maar hij is en blijft de klokkenluider. Maar La Fidele, de bekendste klok van de Notre Dame is in gevaar, want de dievenbende van circusbaas Sarousch wil ze stelen. Deze meester in magie dwingt zijn assistente Madelein om Quasimodo af te leiden, zodat hij zijn slag kan slaan. Maar wanneer de kleine Zephyr de roof probeert tegen te gaan, moet Quasimodo zich haasten om zowel zijn vriend als de klok te redden ...

Regisseur en acteurs

 • Bradley Raymond portait

  Bradley Raymond

  Director

 • Tom Hulce portait

  Tom Hulce

  Quasimodo (voice)

 • Jennifer Love Hewitt portait

  Jennifer Love Hewitt

  Madellaine (voice)

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Phoebus (voice)

 • Michael McKean portait

  Michael McKean

  Sarousch (voice)

 • Demi Moore portait

  Demi Moore

  Esmeralda (voice)

 • Haley Joel Osment portait

  Haley Joel Osment

  Zephyr (voice)

 • Jason Alexander portait

  Jason Alexander

  Gargoyle Hugo (voice)

 • Charles Kimbrough portait

  Charles Kimbrough

  Gargoyle Victor (voice)

 • Jane Withers portait

  Jane Withers

  Gargoyle Laverne (voice)

 • Paul Kandel portait

  Paul Kandel

  Clopin (voice)

 • Jim Cummings portait

  Jim Cummings

  Archdeacon (voice)

 • Joe Lala portait

  Joe Lala

  Guard #1 (voice)

 • Frank Welker portait

  Frank Welker

  Achilles & Djali (voice)

 • April Winchell portait

  April Winchell

  Lady DeBurne (voice)

Trailers

The Hunchback of Notre Dame II

Op zoek naar The Hunchback of Notre Dame II? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Hunchback of Notre Dame II streamen

Het streamen van movies als The Hunchback of Notre Dame II heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Hunchback of Notre Dame II waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Hunchback of Notre Dame II dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Hunchback of Notre Dame II downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Hunchback of Notre Dame II te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Hunchback of Notre Dame II torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Hunchback of Notre Dame II trailer

Weet je nog niet zeker of The Hunchback of Notre Dame II jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.