De laatste Dagen van Emma Blank
%
69

De laatste Dagen van Emma Blank

Nu kijken

Kijk De laatste Dagen van Emma Blank

Moeite met waar je nou De laatste Dagen van Emma Blank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De laatste Dagen van Emma Blank

Samenvatting

Aan de rand van de duinen staat een eenvoudig landhuis. Emma Blank, de vrouw des huizes is ziek en wacht op haar dood. Dat doet haar personeel ook, dat meer blijkt te zijn dan alleen personeel. Het verzorgen en bedienen van de immer ontevreden Emma valt hen zwaar. Hoe lang houden zij dit nog vol? De laatste dagen van Emma Blank blijft je tot in de laatste minuut ontroeren, verbazen en verrassen.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portrait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Gene Bervoets portrait

  Gene Bervoets

  Actor

 • Alex van Warmerdam portrait

  Alex van Warmerdam

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Marlies Heuer portrait

  Marlies Heuer

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

De laatste Dagen van Emma Blank

Op zoek naar De laatste Dagen van Emma Blank? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De laatste Dagen van Emma Blank streamen

Het streamen van movies als De laatste Dagen van Emma Blank heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als De laatste Dagen van Emma Blank waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De laatste Dagen van Emma Blank dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De laatste Dagen van Emma Blank downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als De laatste Dagen van Emma Blank te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De laatste Dagen van Emma Blank torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De laatste Dagen van Emma Blank trailer

Weet je nog niet zeker of De laatste Dagen van Emma Blank jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.