De laatste Dagen van Emma Blank
%
69

De laatste Dagen van Emma Blank

Nu kijken

Kijk De laatste Dagen van Emma Blank

Moeite met waar je nou De laatste Dagen van Emma Blank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De laatste Dagen van Emma Blank

Samenvatting

Aan de rand van de duinen staat een eenvoudig landhuis. Emma Blank, de vrouw des huizes is ziek en wacht op haar dood. Dat doet haar personeel ook, dat meer blijkt te zijn dan alleen personeel. Het verzorgen en bedienen van de immer ontevreden Emma valt hen zwaar. Hoe lang houden zij dit nog vol? De laatste dagen van Emma Blank blijft je tot in de laatste minuut ontroeren, verbazen en verrassen.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portrait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Gene Bervoets portrait

  Gene Bervoets

  Actor

 • Alex van Warmerdam portrait

  Alex van Warmerdam

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Marlies Heuer portrait

  Marlies Heuer

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

De laatste Dagen van Emma Blank

Zin om De laatste Dagen van Emma Blank lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De laatste Dagen van Emma Blank te bekijken voor je op een rijtje.

De laatste Dagen van Emma Blank downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De laatste Dagen van Emma Blank downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De laatste Dagen van Emma Blank. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De laatste Dagen van Emma Blank er ook in SD heel goed uit.

De laatste Dagen van Emma Blank streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De laatste Dagen van Emma Blank net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De laatste Dagen van Emma Blank hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De laatste Dagen van Emma Blank helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De laatste Dagen van Emma Blank torrent

Denk je dat je om De laatste Dagen van Emma Blank te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De laatste Dagen van Emma Blank trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De laatste Dagen van Emma Blank de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.