De laatste Dagen van Emma Blank
%
69

De laatste Dagen van Emma Blank

Nu kijken

Kijk De laatste Dagen van Emma Blank

Moeite met waar je nou De laatste Dagen van Emma Blank moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De laatste Dagen van Emma Blank

Samenvatting

Aan de rand van de duinen staat een eenvoudig landhuis. Emma Blank, de vrouw des huizes is ziek en wacht op haar dood. Dat doet haar personeel ook, dat meer blijkt te zijn dan alleen personeel. Het verzorgen en bedienen van de immer ontevreden Emma valt hen zwaar. Hoe lang houden zij dit nog vol? De laatste dagen van Emma Blank blijft je tot in de laatste minuut ontroeren, verbazen en verrassen.

Regisseur en acteurs

 • Alex van Warmerdam portrait

  Alex van Warmerdam

  Director

 • Gene Bervoets portrait

  Gene Bervoets

  Actor

 • Alex van Warmerdam portrait

  Alex van Warmerdam

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Marlies Heuer portrait

  Marlies Heuer

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

De laatste Dagen van Emma Blank

Benieuwd naar De laatste Dagen van Emma Blank? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De laatste Dagen van Emma Blank kunt bekijken.

De laatste Dagen van Emma Blank streamen

Wil je De laatste Dagen van Emma Blank streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De laatste Dagen van Emma Blank gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De laatste Dagen van Emma Blank downloaden

movies als De laatste Dagen van Emma Blank kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De laatste Dagen van Emma Blank. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De laatste Dagen van Emma Blank. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De laatste Dagen van Emma Blank torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De laatste Dagen van Emma Blank te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De laatste Dagen van Emma Blank trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De laatste Dagen van Emma Blank je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!