De leeuw van Vlaanderen
%
57

De leeuw van Vlaanderen

Nu kijken

Kijk De leeuw van Vlaanderen

Moeite met waar je nou De leeuw van Vlaanderen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De leeuw van Vlaanderen

Samenvatting

In het begin van de veertiende eeuw staat het graafschap Vlaanderen onder Franse voogdij. In West-Vlaanderen zijn er opstanden ontstaan tegen die overheersing. Vooraanstaande Fransen komen de oude graaf van Vlaanderen vragen zich naar de Franse koning te begeven en zich te onderwerpen. Hij vertrekt en wordt in Compiégne gearresteerd. Wanneer kort daarna Fillips De Schone een officieel bezoek brengt aan Brugge, wordt hij maar koeltjes ontvangen. De bevolking wordt opgehitst door de oude deken van de weversgilde, Pieter De Coninck, en ook Jan Breydel laat zich niet onbetuigd. Intussen oefent de Franse edelman Jacques de Chatillon een waar schrikbewind uit in Brugge. De opstandelingen verlaten de stad. Franse soldaten vergrijpen zich aan de achtergebleven families: de moord op moeder, de broer en de zus van Jan Breydel gooit olie op het vuur. De Vlamingen nemen weerwraak op de Fransen. Als koning Filips dat verneemt, stuurt hij een groot leger naar Vlaanderen om de rebellie de kop in te drukken. De Vlamingen verzamelen zich rond Kortrijk en wachten de strijd af.

De leeuw van Vlaanderen

Wil je De leeuw van Vlaanderen kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1985 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De leeuw van Vlaanderen streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De leeuw van Vlaanderen niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De leeuw van Vlaanderen zelfs gratis bekijken.

De leeuw van Vlaanderen downloaden

Wil je De leeuw van Vlaanderen ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De leeuw van Vlaanderen overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De leeuw van Vlaanderen torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De leeuw van Vlaanderen is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De leeuw van Vlaanderen trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De leeuw van Vlaanderen de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.