De Leugen
%
69

De Leugen

Kijk De Leugen

Moeite met waar je nou De Leugen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Leugen legt de motieven bloot achter het politieke drama rond de van leugens beschuldigde Ayaan Hirsi Ali en vertelt parallel het persoonlijke verhaal van het jonge meisje Sadaf dat in Nederland asiel heeft aangevraagd. De Leugen toont meer dan het menselijke gezicht van de Nederlandse politiek, het laat zien hoe Nederland omgaat met nieuwkomers. Met onder meer de medewerking van Ayaan Hirsi Ali, Hilbrand Nawijn, Britta Böhler, Rita Verdonk en Femke Halsema. De muziek is gearrangeerd en geproduceerd door Reyn Ouwehand, met liedteksten van Erik Jan Harmens en de liedjes zijn gecomponeerd door Robert Jan Stips.

Regisseur en acteurs

  • Robert Oey portrait

    Robert Oey

    Director

De Leugen

Wil je De Leugen kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De Leugen streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De Leugen niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De Leugen zelfs gratis bekijken.

De Leugen downloaden

Wil je De Leugen ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De Leugen overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De Leugen torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De Leugen is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De Leugen trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De Leugen de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.