De Leugen
%
69

De Leugen

Kijk De Leugen

Moeite met waar je nou De Leugen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Leugen legt de motieven bloot achter het politieke drama rond de van leugens beschuldigde Ayaan Hirsi Ali en vertelt parallel het persoonlijke verhaal van het jonge meisje Sadaf dat in Nederland asiel heeft aangevraagd. De Leugen toont meer dan het menselijke gezicht van de Nederlandse politiek, het laat zien hoe Nederland omgaat met nieuwkomers. Met onder meer de medewerking van Ayaan Hirsi Ali, Hilbrand Nawijn, Britta Böhler, Rita Verdonk en Femke Halsema. De muziek is gearrangeerd en geproduceerd door Reyn Ouwehand, met liedteksten van Erik Jan Harmens en de liedjes zijn gecomponeerd door Robert Jan Stips.

Regisseur en acteurs

  • Robert Oey portrait

    Robert Oey

    Director

De Leugen

Op zoek naar De Leugen? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De Leugen streamen

Het streamen van movies als De Leugen heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als De Leugen waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De Leugen dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De Leugen downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als De Leugen te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De Leugen torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De Leugen trailer

Weet je nog niet zeker of De Leugen jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.