De Leugen
%
69

De Leugen

Kijk De Leugen

Moeite met waar je nou De Leugen moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De Leugen legt de motieven bloot achter het politieke drama rond de van leugens beschuldigde Ayaan Hirsi Ali en vertelt parallel het persoonlijke verhaal van het jonge meisje Sadaf dat in Nederland asiel heeft aangevraagd. De Leugen toont meer dan het menselijke gezicht van de Nederlandse politiek, het laat zien hoe Nederland omgaat met nieuwkomers. Met onder meer de medewerking van Ayaan Hirsi Ali, Hilbrand Nawijn, Britta Böhler, Rita Verdonk en Femke Halsema. De muziek is gearrangeerd en geproduceerd door Reyn Ouwehand, met liedteksten van Erik Jan Harmens en de liedjes zijn gecomponeerd door Robert Jan Stips.

Regisseur en acteurs

  • Robert Oey portrait

    Robert Oey

    Director

De Leugen

Benieuwd naar De Leugen? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Leugen kunt bekijken.

De Leugen streamen

Wil je De Leugen streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Leugen gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Leugen downloaden

movies als De Leugen kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Leugen. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Leugen. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Leugen torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Leugen te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Leugen trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Leugen je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!