De libi
%
92

De libi

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De libi

Moeite met waar je nou De libi moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De libi

Samenvatting

Bilal (Bilal El Mehdi Wahib), Gregg (Daniël Kolf) en Kevin (Oussama Ahammoud) kunnen niet wachten tot het echte leven begint - na de eindexamens gaan ze vliegen! Als ze tijdens de zoveelste saaie schooldag door een groepje meisjes worden uitgedaagd hen 's avonds in de ''Jimmy Woo'' te ontmoeten, zetten de jongens alles op alles om de fameuze nachtclub binnen te komen.De Libi is een komische roadtrip door Amsterdam, over jongens die er alles aan doen om te laten zien wat ze waard zijn.

Regisseur en acteurs

 • Shady El-Hamus portrait

  Shady El-Hamus

  Director

 • Bilal Wahib portait

  Bilal Wahib

  Actor

 • Daniël Kolf portrait

  Daniël Kolf

  Actor

 • Hef portait

  Hef

  Actor

Trailers

De libi

Benieuwd naar De libi? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar De libi draait.

De libi in de bioscoop

De libi draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor De libi.

De libi streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra De libi te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat De libi een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je De libi zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

De libi torrent

Op zoek naar een torrent van De libi? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je De libi zonder zorgen.

De libi downloaden

Als De libi binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

De libi trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of De libi de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.