De-Lovely
%
66

De-Lovely

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De-Lovely

Moeite met waar je nou De-Lovely moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De-Lovely

Samenvatting

De-lovely is an original portrait of American composer Cole Porter, filled with his unforgettable songs. In the film, Porter is looking back on his life as if it was one of his spectacular stage shows, with the people and events of his life becoming the actors and action onstage. Through elaborate production numbers and popular hits like "Anything Goes," 'It's De-lovely,' and "Night and Day," Porter's elegant, excessive past comes to light -- including his deeply complicated relationship with his wife and muse, Linda Lee Porter.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portait

  Irwin Winkler

  Director

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Cole Porter

 • Ashley Judd portait

  Ashley Judd

  Linda Porter

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Gabriel

 • Kevin McNally portait

  Kevin McNally

  Gerald Murphy

 • Sandra Nelson portait

  Sandra Nelson

  Sarah Murphy

 • Allan Corduner portait

  Allan Corduner

  Monty Woolley

 • Peter Polycarpou portrait

  Peter Polycarpou

  Louis B. Mayer

 • Keith Allen portait

  Keith Allen

  Irving Berlin

 • James Wilby portait

  James Wilby

  Edward Thomas

 • Caroline O'Connor portait

  Caroline O'Connor

  Ethel Merman

 • Dean Constantin portait

  Dean Constantin

  Hotel Porter

 • Peter Jessop portrait

  Peter Jessop

  Diaghilev

Trailers

De-Lovely

Wil je De-Lovely kijken? De movie van Irwin Winkler uit 2004 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De-Lovely op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De-Lovely met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De-Lovely downloaden

Het downloaden van De-Lovely is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De-Lovely ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De-Lovely streamen

Het streamen van De-Lovely heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De-Lovely online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De-Lovely kijkt. Ideaal!

De-Lovely torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De-Lovely. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De-Lovely trailer

Bekijk eerst even de trailer van De-Lovely voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.