De-Lovely
%
66

De-Lovely

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De-Lovely

Moeite met waar je nou De-Lovely moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De-Lovely

Samenvatting

De-lovely is an original portrait of American composer Cole Porter, filled with his unforgettable songs. In the film, Porter is looking back on his life as if it was one of his spectacular stage shows, with the people and events of his life becoming the actors and action onstage. Through elaborate production numbers and popular hits like "Anything Goes," 'It's De-lovely,' and "Night and Day," Porter's elegant, excessive past comes to light -- including his deeply complicated relationship with his wife and muse, Linda Lee Porter.

Regisseur en acteurs

 • Irwin Winkler portait

  Irwin Winkler

  Director

 • Kevin Kline portait

  Kevin Kline

  Cole Porter

 • Ashley Judd portait

  Ashley Judd

  Linda Porter

 • Jonathan Pryce portait

  Jonathan Pryce

  Gabriel

 • Kevin McNally portait

  Kevin McNally

  Gerald Murphy

 • Sandra Nelson portait

  Sandra Nelson

  Sarah Murphy

 • Allan Corduner portait

  Allan Corduner

  Monty Woolley

 • Peter Polycarpou portrait

  Peter Polycarpou

  Louis B. Mayer

 • Keith Allen portait

  Keith Allen

  Irving Berlin

 • James Wilby portait

  James Wilby

  Edward Thomas

 • Caroline O'Connor portait

  Caroline O'Connor

  Ethel Merman

 • Dean Constantin portait

  Dean Constantin

  Hotel Porter

 • Peter Jessop portrait

  Peter Jessop

  Diaghilev

Trailers

De-Lovely

Zin om De-Lovely lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De-Lovely te bekijken voor je op een rijtje.

De-Lovely downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De-Lovely downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De-Lovely. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De-Lovely er ook in SD heel goed uit.

De-Lovely streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De-Lovely net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De-Lovely hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De-Lovely helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De-Lovely torrent

Denk je dat je om De-Lovely te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De-Lovely trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De-Lovely de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.