De maagd van Gent

De maagd van Gent

Kijk De maagd van Gent

Moeite met waar je nou De maagd van Gent moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Familiefilm met de nodige humor, waarin de authenticiteit van de Gentenaar centraal staat: trots en vastberaden. Het verhaal volgt diverse Gentenaars die strijden voor het behoud van de volkstuintjes.

Regisseur en acteurs

 • Nicolaas Rahoens portrait

  Nicolaas Rahoens

  Director

 • Bob De Moor portrait

  Bob De Moor

  Actor

 • Christophe Deborsu portrait

  Christophe Deborsu

  Actor

 • Michiel Dendooven portrait

  Michiel Dendooven

  Actor

 • Mieke Dobbels portrait

  Mieke Dobbels

  Actor

 • Ian Ghysels portrait

  Ian Ghysels

  Actor

 • Filip Hellemans portrait

  Filip Hellemans

  Actor

 • Daan Hugaert portrait

  Daan Hugaert

  Actor

 • Gytha Parmentier portrait

  Gytha Parmentier

  Actor

 • Luk De Bruyker portrait

  Luk De Bruyker

  Actor

 • Jo De Caluwé portrait

  Jo De Caluwé

  Actor

 • Souad Boukhatem portrait

  Souad Boukhatem

  Actor

De maagd van Gent

Zin om De maagd van Gent lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om De maagd van Gent te bekijken voor je op een rijtje.

De maagd van Gent downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je De maagd van Gent downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De maagd van Gent. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet De maagd van Gent er ook in SD heel goed uit.

De maagd van Gent streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je De maagd van Gent net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je De maagd van Gent hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je De maagd van Gent helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

De maagd van Gent torrent

Denk je dat je om De maagd van Gent te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

De maagd van Gent trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of De maagd van Gent de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.