De matchmaker

De matchmaker

Bekijk de trailer

Kijk De matchmaker

Moeite met waar je nou De matchmaker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Chris reist als stockfotograaf de wereld over en geniet volop van zijn leven. Wanneer nieuwe opdrachten schaars blijken en de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar de plek waar hij al jaren niet meer is geweest: thuis. Marja gelooft haar ogen niet wanneer haar zoon plotseling op de stoep staat. Chris moet enorm wennen aan de hechte dorpse gemeenschap en wil het liefst zo snel mogelijk weer weg. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Hij bedenkt zich dat zijn single moeder wel een nieuwe relatie kan gebruiken en zonder haar medeweten maakt Chris een video. Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de berichten van enthousiaste mannen stromen binnen. Met enige twijfel besluit Marja het datingavontuur aan te gaan, met haar zoon als datingcoach! Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden. Langzaam maar zeker gaat Chris zijn thuis én zijn moeder weer met frisse ogen zien, en voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek...

Regisseur en acteurs

 • Jeroen Houben portrait

  Jeroen Houben

  Director

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Benja Bruijning portrait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Kasper van Kooten portrait

  Kasper van Kooten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

Trailers

De matchmaker

Op zoek naar De matchmaker? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

De matchmaker streamen

Het streamen van movies als De matchmaker heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als De matchmaker waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je De matchmaker dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

De matchmaker downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als De matchmaker te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

De matchmaker torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

De matchmaker trailer

Weet je nog niet zeker of De matchmaker jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.