De matchmaker

De matchmaker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De matchmaker

Moeite met waar je nou De matchmaker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De matchmaker

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Levensgenieter Chris reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja. Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder?

Regisseur en acteurs

 • Jeroen Houben portrait

  Jeroen Houben

  Director

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Benja Bruijning portrait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Kasper van Kooten portrait

  Kasper van Kooten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

Trailers

De matchmaker

Veel gehoord over De matchmaker en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De matchmaker heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De matchmaker streamen

Wil je De matchmaker, de movie met Ariane Schluter, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De matchmaker zelfs gratis kijken.

De matchmaker downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De matchmaker ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De matchmaker er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De matchmaker torrent

Op zoek naar een torrent van De matchmaker? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De matchmaker te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De matchmaker trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De matchmaker. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.