De matchmaker

De matchmaker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De matchmaker

Moeite met waar je nou De matchmaker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De matchmaker

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Levensgenieter Chris reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja. Ondanks dat zij hem met open armen ontvangt, heeft Chris moeite om te aarden in zijn dorpse geboorteplaats. Gelukkig krijgt hij een nieuwe opdracht, waardoor hij hopelijk snel zijn koffers weer kan pakken; hij mag een promo video maken voor een datingsite. En wie is er nu een betere hoofdrolspeler dan zijn vlotte single moeder?

Regisseur en acteurs

 • Jeroen Houben portrait

  Jeroen Houben

  Director

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Benja Bruijning portrait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Kasper van Kooten portrait

  Kasper van Kooten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

Trailers

De matchmaker

Wil je De matchmaker kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De matchmaker streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De matchmaker niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De matchmaker zelfs gratis bekijken.

De matchmaker downloaden

Wil je De matchmaker ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De matchmaker overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De matchmaker torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De matchmaker is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De matchmaker trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De matchmaker de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.