De matchmaker

De matchmaker

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De matchmaker

Moeite met waar je nou De matchmaker moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De matchmaker

Bekijk nog 7 bronnen

Weten in welke bioscopen De matchmaker draait?

Samenvatting

Chris reist als stockfotograaf de wereld over en geniet volop van zijn leven. Wanneer nieuwe opdrachten schaars blijken en de bodem van zijn bankrekening in zicht komt, keert hij noodgedwongen terug naar de plek waar hij al jaren niet meer is geweest: thuis. Marja gelooft haar ogen niet wanneer haar zoon plotseling op de stoep staat. Chris moet enorm wennen aan de hechte dorpse gemeenschap en wil het liefst zo snel mogelijk weer weg. Een nieuwe klus biedt zich aan: een promo voor een datingsite. Hij bedenkt zich dat zijn single moeder wel een nieuwe relatie kan gebruiken en zonder haar medeweten maakt Chris een video. Eenmaal online blijkt het een enorme hit en de berichten van enthousiaste mannen stromen binnen. Met enige twijfel besluit Marja het datingavontuur aan te gaan, met haar zoon als datingcoach! Tijdens de zoektocht naar de ideale kandidaat worden moeder en zoon geconfronteerd met zichzelf, elkaar en gebeurtenissen uit het verleden. Langzaam maar zeker gaat Chris zijn thuis én zijn moeder weer met frisse ogen zien, en voor beiden komt de liefde uit onverwachte hoek...

Regisseur en acteurs

 • Jeroen Houben portrait

  Jeroen Houben

  Director

 • Ariane Schluter portrait

  Ariane Schluter

  Actor

 • Benja Bruijning portrait

  Benja Bruijning

  Actor

 • Eva van de Wijdeven portrait

  Eva van de Wijdeven

  Actor

 • Loes Luca portrait

  Loes Luca

  Actor

 • Kasper van Kooten portrait

  Kasper van Kooten

  Actor

 • Georgina Verbaan portrait

  Georgina Verbaan

  Actor

 • Annet Malherbe portrait

  Annet Malherbe

  Actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

De matchmaker

Benieuwd naar De matchmaker? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar De matchmaker draait.

De matchmaker in de bioscoop

De matchmaker draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor De matchmaker.

De matchmaker streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra De matchmaker te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat De matchmaker een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je De matchmaker zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

De matchmaker torrent

Op zoek naar een torrent van De matchmaker? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je De matchmaker zonder zorgen.

De matchmaker downloaden

Als De matchmaker binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

De matchmaker trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of De matchmaker de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.