De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw
%
81

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Moeite met waar je nou De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Samenvatting

Pianist, componist, dirigent Reinbert de Leeuw, 78 jaar heeft zijn leven gewijd aan de moderne klassieke muziek, van Schönberg tot Oestvolskaya. Nu, aangekomen in de kromming van zijn levensboog draait hij zich om en strekt hij zijn armen uit naar Johann Sebastian Bach, naar de Matthäus Passion. Maandenlang heeft hij de partituur bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. Hij heeft een missie, droomt van de Matthäus. Het liefst had hij al zijn andere concerten willen afzeggen. “Als ik mij de rest van mijn leven alleen nog maar met de Matthäus Passion zou moeten bezig houden, zou ik dat zo doen”, zegt hij. Filmmaker Cherry Duyns volgt Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen met orkest, koor en solisten tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, de betovering. Over de bezieling van musici. Over ontroering. Over de onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de Leeuw opgaat in Bach’s monumentale werk.

Regisseur en acteurs

  • Cherry Duyns portrait

    Cherry Duyns

    Director

Trailers

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Benieuwd naar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw draait.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw in de bioscoop

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw torrent

Op zoek naar een torrent van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw zonder zorgen.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw downloaden

Als De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.