De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw
%
81

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Bekijk de trailer

Kijk De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Moeite met waar je nou De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pianist, componist, dirigent Reinbert de Leeuw, 78 jaar heeft zijn leven gewijd aan de moderne klassieke muziek, van Schönberg tot Oestvolskaya. Nu, aangekomen in de kromming van zijn levensboog draait hij zich om en strekt hij zijn armen uit naar Johann Sebastian Bach, naar de Matthäus Passion. Maandenlang heeft hij de partituur bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. Hij heeft een missie, droomt van de Matthäus. Het liefst had hij al zijn andere concerten willen afzeggen. “Als ik mij de rest van mijn leven alleen nog maar met de Matthäus Passion zou moeten bezig houden, zou ik dat zo doen”, zegt hij. Filmmaker Cherry Duyns volgt Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen met orkest, koor en solisten tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, de betovering. Over de bezieling van musici. Over ontroering. Over de onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de Leeuw opgaat in Bach’s monumentale werk.

Regisseur en acteurs

  • Cherry Duyns portrait

    Cherry Duyns

    Director

Trailers

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Benieuwd naar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw kunt bekijken.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw streamen

Wil je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw downloaden

movies als De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!