De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw
%
81

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Bekijk de trailer

Kijk De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Moeite met waar je nou De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Pianist, componist, dirigent Reinbert de Leeuw, 78 jaar heeft zijn leven gewijd aan de moderne klassieke muziek, van Schönberg tot Oestvolskaya. Nu, aangekomen in de kromming van zijn levensboog draait hij zich om en strekt hij zijn armen uit naar Johann Sebastian Bach, naar de Matthäus Passion. Maandenlang heeft hij de partituur bestudeerd, onophoudelijk, obsessief. Hij heeft een missie, droomt van de Matthäus. Het liefst had hij al zijn andere concerten willen afzeggen. “Als ik mij de rest van mijn leven alleen nog maar met de Matthäus Passion zou moeten bezig houden, zou ik dat zo doen”, zegt hij. Filmmaker Cherry Duyns volgt Reinbert de Leeuw vanaf de eerste repetitiedagen met orkest, koor en solisten tot de aangrijpende uitvoering in de Amsterdamse Nieuwe Kerk. Een film over het mysterie van muziek, de betovering. Over de bezieling van musici. Over ontroering. Over de onstuitbare bevlogenheid waarmee Reinbert de Leeuw opgaat in Bach’s monumentale werk.

Regisseur en acteurs

  • Cherry Duyns portrait

    Cherry Duyns

    Director

Trailers

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw

Veel gehoord over De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw streamen

Wil je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw zelfs gratis kijken.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw torrent

Op zoek naar een torrent van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De Matthäus Passion van Reinbert de Leeuw. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.