De missie
%
72

De missie

Bekijk de trailer

Kijk De missie

Moeite met waar je nou De missie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Kolonel Joost de Wolf is een Nederlandse officier van het Korps Mariniers, die zijn leven in dienst van het leger heeft gesteld. In 2014 wordt hij benoemd tot plaatsvervangend Chef Militaire Operaties bij de VN-vredesmissie MINUSMA in Mali. Als De Wolf in Mali aankomt, besluit de Malinese regering de opstandige Toearegrebellen in het noorden aan te vallen en daarmee het broze vredesproces te torpederen. De Wolf probeert met een mix van charme en daadkracht de regie terug te winnen, maar wordt gehinderd door een gebrek aan politieke sturing van zowel het VN-hoofdkwartier in New York als leidinggevenden in Den Haag. De Wolf besluit eigenhandig de grenzen van het VN-mandaat op te zoeken, maar brengt daarmee onverhoopt zijn eigen militaire carrière in gevaar.

Regisseur en acteurs

  • Robert Oey portrait

    Robert Oey

    Director

Trailers

De missie

Wil je De missie kijken? De movie van Robert Oey uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De missie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De missie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De missie downloaden

Het downloaden van De missie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De missie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De missie streamen

Het streamen van De missie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De missie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De missie kijkt. Ideaal!

De missie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De missie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De missie trailer

Bekijk eerst even de trailer van De missie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.