De ontmaagding van Eva van End
%
65

De ontmaagding van Eva van End

Nu kijken

Kijk De ontmaagding van Eva van End

Moeite met waar je nou De ontmaagding van Eva van End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De ontmaagding van Eva van End

Samenvatting

De ontmaagding van Eva van End is een tragikomedie over het gezin van End: Evert (48), Etty (46), Erwin (20), Manuel (16) en Eva (15). Een doodnormaal gezin, dat door de jaren heen zijn eigen gewoontes tradities en al dan niet scheve omgangsvormen, heeft ontwikkeld. En dan is daar ineens Veit (17): de vleesgeworden perfectie in de vorm van een Duitse uitwisselingsstudent. Met hem komen ook twijfel, onzekerheid, angst en verlangen het gezin Van End binnen. Hoe hebben ze al die jaren kunnen functioneren met al hun imperfecties? Vijf gezinsleden gaan zichzelf heruitvinden en dreigen hierbij niet alleen steeds verder van zichzelf, maar ook van elkaar verwijderd te raken. Uiteindelijk blijkt echter niet perfectie, maar hun bloedband het geluk te brengen. Bovendien, niemand is echt perfect…

Regisseur en acteurs

 • Michiel ten Horn portrait

  Michiel ten Horn

  Director

 • Vivian Dierickx portrait

  Vivian Dierickx

  Eva

 • Rafael Gareisen portait

  Rafael Gareisen

  Veit

 • Jacqueline Blom portrait

  Jacqueline Blom

  Actor

 • Freerk Bos portrait

  Freerk Bos

  Actor

 • Frans de Wit portrait

  Frans de Wit

  Actor

De ontmaagding van Eva van End

De ontmaagding van Eva van End streamen

De ontmaagding van Eva van End streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

De ontmaagding van Eva van End downloaden

Zin om De ontmaagding van Eva van End te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als De ontmaagding van Eva van End te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

De ontmaagding van Eva van End torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als De ontmaagding van Eva van End makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

De ontmaagding van Eva van End trailer

Wil je er zeker van zijn dat De ontmaagding van Eva van End jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.