De ontmaagding van Eva van End
%
65

De ontmaagding van Eva van End

Nu kijken

Kijk De ontmaagding van Eva van End

Moeite met waar je nou De ontmaagding van Eva van End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De ontmaagding van Eva van End

Samenvatting

De familie Van End is een Nederlands gezin dat gedurende twee weken een Duitse uitwisselingsstudent over de vloer krijgt. Dit heeft een dusdanige impact op de verschillende familieleden dat hun hele leven op zijn kop wordt gezet. Dit leidt tot pijnlijke, ontroerende en hilarische situaties. Ze kunnen zich met de komst van deze in alle opzichten perfecte uitwisselingsstudent, niet meer voorstellen hoe ze ooit met hun imperfecte zelf hebben kunnen leven.

Regisseur en acteurs

 • Michiel ten Horn portrait

  Michiel ten Horn

  Director

 • Vivian Dierickx portrait

  Vivian Dierickx

  Eva

 • Rafael Gareisen portait

  Rafael Gareisen

  Veit

 • Jacqueline Blom portrait

  Jacqueline Blom

  Actor

 • Freerk Bos portrait

  Freerk Bos

  Actor

 • Frans de Wit portrait

  Frans de Wit

  Actor

De ontmaagding van Eva van End

Wil je De ontmaagding van Eva van End kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

De ontmaagding van Eva van End streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je De ontmaagding van Eva van End niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je De ontmaagding van Eva van End zelfs gratis bekijken.

De ontmaagding van Eva van End downloaden

Wil je De ontmaagding van Eva van End ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je De ontmaagding van Eva van End overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

De ontmaagding van Eva van End torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van De ontmaagding van Eva van End is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

De ontmaagding van Eva van End trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of De ontmaagding van Eva van End de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.