De ontmaagding van Eva van End
%
65

De ontmaagding van Eva van End

Nu kijken

Kijk De ontmaagding van Eva van End

Moeite met waar je nou De ontmaagding van Eva van End moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor De ontmaagding van Eva van End

Samenvatting

De ontmaagding van Eva van End is een tragikomedie over het gezin van End: Evert (48), Etty (46), Erwin (20), Manuel (16) en Eva (15). Een doodnormaal gezin, dat door de jaren heen zijn eigen gewoontes tradities en al dan niet scheve omgangsvormen, heeft ontwikkeld. En dan is daar ineens Veit (17): de vleesgeworden perfectie in de vorm van een Duitse uitwisselingsstudent. Met hem komen ook twijfel, onzekerheid, angst en verlangen het gezin Van End binnen. Hoe hebben ze al die jaren kunnen functioneren met al hun imperfecties? Vijf gezinsleden gaan zichzelf heruitvinden en dreigen hierbij niet alleen steeds verder van zichzelf, maar ook van elkaar verwijderd te raken. Uiteindelijk blijkt echter niet perfectie, maar hun bloedband het geluk te brengen. Bovendien, niemand is echt perfect…

Regisseur en acteurs

 • Michiel ten Horn portrait

  Michiel ten Horn

  Director

 • Vivian Dierickx portrait

  Vivian Dierickx

  Eva

 • Rafael Gareisen portait

  Rafael Gareisen

  Veit

 • Jacqueline Blom portrait

  Jacqueline Blom

  Actor

 • Freerk Bos portrait

  Freerk Bos

  Actor

 • Frans de Wit portrait

  Frans de Wit

  Actor

De ontmaagding van Eva van End

Veel gehoord over De ontmaagding van Eva van End en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt De ontmaagding van Eva van End heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

De ontmaagding van Eva van End streamen

Wil je De ontmaagding van Eva van End, de movie met Vivian Dierickx, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je De ontmaagding van Eva van End zelfs gratis kijken.

De ontmaagding van Eva van End downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je De ontmaagding van Eva van End ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet De ontmaagding van Eva van End er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

De ontmaagding van Eva van End torrent

Op zoek naar een torrent van De ontmaagding van Eva van End? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van De ontmaagding van Eva van End te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

De ontmaagding van Eva van End trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van De ontmaagding van Eva van End. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.