De Palma
%
74

De Palma

Bekijk de trailer

Kijk De Palma

Moeite met waar je nou De Palma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Terugblik op de carrière van regisseur Brian de Palma, aan de hand van onthullende anekdotes en, uiteraard, een schat aan filmfragmenten.

Regisseur en acteurs

 • Noah Baumbach portait

  Noah Baumbach

  Director

 • Jake Paltrow portait

  Jake Paltrow

  Director

 • Brian De Palma portait

  Brian De Palma

  Himself

Trailers

De Palma

Wil je De Palma kijken? De movie van Noah Baumbach uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om De Palma op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om De Palma met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

De Palma downloaden

Het downloaden van De Palma is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je De Palma ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

De Palma streamen

Het streamen van De Palma heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je De Palma online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar De Palma kijkt. Ideaal!

De Palma torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van De Palma. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

De Palma trailer

Bekijk eerst even de trailer van De Palma voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.