De Palma
%
74

De Palma

Bekijk de trailer

Kijk De Palma

Moeite met waar je nou De Palma moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Terugblik op de carrière van regisseur Brian de Palma, aan de hand van onthullende anekdotes en, uiteraard, een schat aan filmfragmenten.

Regisseur en acteurs

 • Noah Baumbach portait

  Noah Baumbach

  Director

 • Jake Paltrow portait

  Jake Paltrow

  Director

 • Brian De Palma portait

  Brian De Palma

  Himself

Trailers

De Palma

Benieuwd naar De Palma? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als De Palma kunt bekijken.

De Palma streamen

Wil je De Palma streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je De Palma gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

De Palma downloaden

movies als De Palma kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar De Palma. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van De Palma. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

De Palma torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om De Palma te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

De Palma trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of De Palma je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!